sista inlägget för idag


smygtitt på hur jag ser ut ikväll. valborg, wihoo!

tummen upp



det här fick följa med hem till mig idag, det gillas.

hemma en kortis

hemma en kort stund. hittade en hel del, ett par shorts, två armband en piercing. kanske inte var så mycket. men helt okej eftersom stan här är inte den bästa om man säger så. nej. jag måste byta om nu, måla naglarna och fixa och trixa lite. slänger in vad jag köpte snart!

såhär såg majs ut idag.


@stan

jag vaknade halv 12. snart ska jag ner mot stan med min syster linn. som sagt, navelpiercing står först på listan. ni får se bilder på allt senare idag. jag lovar! men nu ska jag ta hojen och börja trampa ner mot stan.

vi höres

sommarnatt


palla hallon hos sura gubben mitt i sommarnatten, vara skit rädd att han ska komma ut, eller att man ska råka trampa på en mina.. herregud, känna sig sådär busig och barnslig. jag älskart.

dålig uppdatering

fy fasikens vad dålig uppdatering idag. skäms. men jag har inte haft en ledig stund på hela dagen. jag kom hem från tidningen kl 6 cirkus, tränade från halv 7 till halv 9. åkte hem, käkade, duschade ni vet. och nu är klockan såhär mycket. dagen på expressen har vart ruskigt kul, gjort en massa kuliga grejor. men trött blir man. påvägen hem i bilen har jag slocknat varje dag. jag är helt slut på kvällarna. plus en två timmars lång träning på det, vissa dagar. det tar på krafterna. imorgon ska jag sova ut länge som bara den. ska också ner på stan. högst upp på listan står en ny navelpiercing, det behövs. får se om jag hittar något mer, ni får se allt imorgon. hinner inte ta bilder på vad jag har för mig om dagarna just nu. jag ska bli bättre, jag lovar.
föresten, när jag och far min åkte hem stog det att det var 21 härliga varma grader ute, man blir så glad.

braceface, jo tack jag vet. men såhär känner jag mig just nu. glad&lycklig.



bye

sitter just nu inne på tidningen. men nu ska jag iväg på äventyr. ciao

hoppas

vädret kanske duger på valborg iallafall. bara inte regn, då är jag glad.


wickmans

kom hem nyss. har vart nere på wickmans och käkat en god sallad med min vän ida. det gjorde den här regniga dagen mycket bättre! nu ska jag byta om till stora sköna mjukisbyxor och en stor munktröja, finns det något som är skönare än det, kanppast va. städa måste jag också, allt ligger utspritt på mitt rum, då trivs jag inte alls. nu ska jag skynda mig, om 15 min börjar grey's anatomy. någon mer än jag som ska kolla?


en blogg utan bilder suger. därför slumpade jag bara en bild, och här har ni den.


macka,smältost,krillkrydda. muuums!

ännu en dag avklarad. rätt mycket möten idag, fixat en hel del andra grejor också. nu har jag nyss ätit macka, med smält ost och grillkryda på. precis som på fritids! det är så gott. äter det allt för sällan nu, men gott är det. annars så mår jag fint. igår mådde jag inte så bra, vart arg och ledsen senare på dagen, så är det ibland. men nu så, inga bekymmer man är lycklig vardag, ungefär, haha.


inspiration

tidigt inlägg

mår mycket bättre än igår kväll. var helt yr och allt snurrade när jag stog upp. men jag har inte alls tid att sitta här. nu ska jag iväg till stockholm och expressen. ciao!

.

yr och trött. godnatt.

det var inte alls såhär det skulle bli, inte alls.


favorit


min favoritaffär, monki. dom har allt, ta en titt på bilden ovan bara, åh.


kärlek vid första ögonkastet


acne
jag vet inte hur många gånger jag kollar på dom per dag. dom är min största kärlek, dom är en dröm, en väldigt vacker dröm.

tiden flyger iväg

två dagar på praoen har redan gått. det går nästan för fort, det är så mycket roligare att vara på prao än i skolan. eller att jag inte får träffa mina underbarisar till vänner varje dag, det svider lite. jag saknar dom. men annars, att slippa allt plugg, det faller mig precis i smaken. idag har jag fått gjort en hel del roliga saker, timmarna flyger iväg. valborg på fredag, kuligt värre. vad ska ni hitta på?
lyssnar även sönder denna låt, så grym.


en lååååååååååång dag

min dag har vart såhär låååååååååååång. ungefär så, jag gick upp kvart över 6 imorse, kvart över 7 satt jag i bilen mot expressen med far min. jag har fått gjort en hel del roliga saker, allt från möten till att sitta och fixa med en massa brev som ska skickas iväg. klockan 4 cirkus började jag och pappa rulla hem. sen hann jag komma hem, trycka i mig nått att äta sen åka på träning. har aldrig vart så trött och otaggad till en träning och den var i två hela långa timmar, jag dog. nästan, nu är jag hemma, nyduschad och har inget plugg att tänka på. ibland har man det allt bra.
hur har eran dag varit?



imorgon är det ingen träning eller så, så mer bloggning imorgon! nu måste jag sussa, om jag ska kunna ta mig upp ur sängen när klockan ringer kl 7 imorgon, dröm söta drömmar.



sådär. nyduschad, har också hunnit trycka i mig en hamburgare. god var den, nu ska jag städa upp på mitt rum. jag har fått för mig att jag inte kan sova om det är stökigt i mitt rum, så jag bör nog börja städa snart. imorgon är det första dagen på praoen. jag ska praoa på expressen, säker på att jag kommer vara dundernervös imorgon, men det blir nog bra. jag har ju pappa där! men som sagt, nu ska jag städa, förbereda inför imorgon, kanske tar en titt på tven också.

pussen och kramen på er.

jag mår bra utav att bara se bilden, jag mår bra utav erat sällskap.


förlust, men nöjd

hemma från matchen, det blev förlust. men jag är nöjd, har inte spelat fotboll på ett bra tag nu och det gick rätt så bra för min del trots allt. nu måste jag hoppa in i duschen, skriver laaater.

jag älskart


jag älskar min bustier, den är sådär oskyldigt söt.

en bra rubrik

jag hade en kul kväll igår. vi var på tivoli, jag åkte en karusell, och var rädd, jag trodde jag skulle dö. visst låter det kul? men kul hade jag det faktiskt, roligare än vad jag trodde det skulle bli. imorse vaknade jag av ljudet av en dammsugare, alltid lika mysigt! kanske inte. men jag gick upp, senare åkte jag iväg med mor min för att köpa lite smågrejor. nu är jag hemma igen. senare idag har jag macth, hoppas det kommer går bra.
vi höres.



tragiskt hur dålig jag är på att ta bilder just nu..

varning för närbild


nytagen bild på facet. om cirkus en timme möter jag upp mina vänner, hoppas på en trevlig kväll. ciao

Don't go for second best baby, you will do much better on your own

Du är, du är för fin. Du är för fin för så fula killar,
sluta upp att kasta pärlor åt svin.


jag är väldigt rädd om mina vänner, rädd att dom inte ska bli behandlade så som dom är värda att bli behandlade. ja, jag syftar på hur killar behandlar tjejer. inte alla killar men vissa, jag är rädd att mina tjejor ska bli sårade pga killar som inte ens är värda dom. killar som bara är "yta" inte alls äkta. när jag mår som sämst, det är när mina tjejor har blivit sårade, just av dom där killarna, som inte ens är värda dom. när dom bara går sin väg, utan att säga ett ord, bara sådär. att man tror att man känner en viss person till 100%, så visar det sig att man inte känner den alls. att det bara var yta, falsk yta. det är det värsta jag vet, att just se en av sina närmaste vänner må så dåligt just pga en kille som inte ens är värda dom.

ni är så mycket bättre utan dom där tjejer, ni klarar er utan dom, ni är värd den bästa.

kortfattad

idag har jag kollat fotboll och ätit lunch med mor min.
ikväll ska jag se till att ha kul, med mina fina vänner.
inte mycket bloggning idag, men så får det bli.

det kallas kärlek.


jag vill ha värme, brunbrända ben


värme,värme,värme. jag drömmer mig iväg till värmen ett tag. turkost vatten, vita stränder, klarblå himmel, en stor gul sol. det skulle inte alls sitta fel, nu ska jag dränka ner mig med bilder från thailand,turkiet,spanien.
där mår jag sådär extra bra.

Hela världen är så underbar


erica skickade den här länken till mig nyss. det här är sjukt grymt bra, jag dör nästan lite inombords.

 


nytt och fräscht


jag älskar spetsen.

världens finaste färg, passar bra till en brun kropp i sommar.

det här fick följa med mig hem idag. plus ett läppglans, men det kom inte med på bild.
jag är mycket nöjd.

maja idag



en bra dag

såja, hemma efter en mycket bra och skön dag. som sagt hade vi moppedag idag fram tills klockan 13.00. vi fick höra allt om säkerheten osv, ni förstår. efter det gick vi upp mot stan, jag och mina fina vänner. vi tog en fika, kikade runt på lite affärer, jag hittade några fina saker, som ni ska få se sen. ikväll ska jag bara vara hemma, hemma med mamma, det ska bli skönt. det här var min dag om man ska berätta den lite snabbt. vädret!! idag var det sol och blå himmel, om jag var glad! jag älskar det, vårvårvår!




duktig som jag vart idag och tagit bilder också.


så bra

imorgon: moppedag från kl 09.00-13.00
v 17: prao
v 18: prao
v 19: måndag-onsdag, elevensval. torsdag-fredag, lediga.


förstår ni, jag ska inte plugga till en läxa, ett prov, ett föredrag, inte till någonting på hela 3 veckor.
ibland är livet allt bra, jag njuter.

min vän oliver åker iväg till norge imorgon, han ska dansa, han är grym! jag ska hålla tummarna hela helgen.

grattis marcus

jättedålig uppdatering, jo tack, jag vet. jag har inte hunnit idag. jag kommer hem halv 5 med bussen, slänger i mig nått att äta byter om, åker på träning. det var hur kul som helst på träningen, det var fotboll och jag har knappt rört en fotboll på ett bra tag nu, så det var skoj. sen hem, duscha,äta och bella&tyra show, det är ett måste. glamouramatjejerna var ju gäster idag, underbart! dom är så härliga, kan inget annat än att digga dom så grymt mycket. annars, hade tvåprov idag, dom gick bra. eller engelskan kanske inte gick så jättebra. men jag förväntar mig inte mer än ett g i engelska så. en rolig grej också, jag fick 35 poäng på matteprovet, 36 poäng var mvg, jag dog en stund. sen var jag sur ett bra tag. föresten, vad är det här för väder? jag dör lite till nästan..
om man tänker bort den där ynka poängen och vädret. då har dagen vart bra!

min underbara vän fyller 16 år idag också, grattis marcus!

sov gott

mina tänder värker, inte lite heller. mycket. därför ska jag sova. har också två prov imorgon, man hoppas på det bästa.
sussa gott nu, puss.

för cirkus en vecka sen satt jag och erica och njöt av solen och en sallad vid hamnen, nu är det snö utanför mitt fönster, vad är det här?

kärlek, syskonkärlek

det finns väl aldrig någon som står en så nära som ens egna syster gör? tänkte på det nyss min syster, emma, hon vet nog allt om mig. hon är den som jag litar mest på. emma är inte bara min syster, hon är som min bästavän också. ibland så tänker jag på vilken tur jag har, att just jag av alla har den bästa systern i hela världen.

en kärlek som inte går att förklara, syskonkärlek

en dag i skolan, och hos tandläkaren

nu är jag hemma, efter en dag i skolan.. och hos tandläkaren. känns som om tandläkaren är mitt andra hem. jag var där imorse för att laga min tandställning, för jag var där förra veckan för att laga den, men den gick sönder igen, som vanligt. efter lunchen, gick den sönder igen..jag fick åka till tandläkaren, igen.. nu har jag fått gummisnoddar också, jag har aldrig tyckt om gummisnoddar. jag trvis inte bra med dom alls, men jag vänjer mig antar jag. engelskaprov hade jag också, jag är sämst i världen på engelska, jag hatar engelska. skönt att det är gjort, fast jag har ett engelskaprov imorgon också, plus ett soprov. men det känns rätt så bra. nästa vecka har jag prao i två veckor, så skönt.  sen kommer vi lagom tillbaks till elevensval, plus lediga torsdag och fredag. så klaga ska jag inte. snart ska jag iväg på handbollsavslutning, sorligt att handbollen är över för den här säsongen. jag kommer sakna det. det låter som jag inte har haft en bra dag, men så dålig har den inte vart!

jag fastnar inte på bild idag. slänger bara upp vad jag har haft på mig idag för jag är så dålig på visa det annars.


smågammal bild


hoppas ni har haft en bra tisdag, sov gott och hoppas ni drömmer söta drömmar.


skor, finns det någon som inte älskar skor?

skor. skor är något jag verkligen tycker om, allt från ballerina,converse,klackar,gladiator, jag gillar allt. men dom som anväds flitigast just nu måste vara mina älskade converse, dom är aldrig fel, passar till allt!

här visar jag lite skor som faller mig själv i smaken!

nelly, dinsko.


monki, dinskor,acne

nelly, h&m

nelly

nå, vad bär ni helst själva för skor? Skor med höga klackar, ballerina, converse?


kom, kom älskling kom


lägg din arm omkring mig, säg att du aldrig mer försvinner.

eldkvarn-älskling kom. det finns absolut inget bättre

det går bra nu

så. nu är jag hemma efter en springtur, det var skönt. plus att det var härligt väder ute också, ännu bättre! skolan idag gick rätt så fort, slutade 4, tog bussen hem, böt om sen ut i spåret och nu har jag nyss duschat. jag känner mig bara så glad, även fast jag har hur mycket som helst i skolan kommer jag på mig själv att jag bara går och ler för ingenting. det kanske beror på vädret, att sommaren är påväg, längre och ljusare dagar, jag har så fina vänner, mycket i skolan, men jag hänger med och det går bra, det är såhär det ska vara, jag mår så himla bra! men nu roppar mamma på mig, jag ska hjälpa henne med maten, jag har saknat mor min!

ledsen att jag inte bjuder på så mycket bilder, jag ska bli bätte.


mina fina vänner


oversize linne, mönstrade strumpbyxor,converse,fullt med smycken. det gillar jag.

nu ska jag sova tror jag, men just nu sitter och skriver lite med människor jag tycker om, jag ska bli bättre på att visa hur mycket jag älskar vissa människor, jag är glad att jag har dom vid min sida. man kan aldrig få nog av att höra just dom tre orden, jag älskar dig.


hemma, hemma hos mamma

hemma! nu är jag hemma, hemma hos mamma. det känns skönt, det var så länge sen jag jag var här, så nu känns allt bra igen! ikväll har jag också kollat på fotboll som jag skrev tidigare, och juste! precis innan jag och jamie ska ta våra cyklar och börja rulla ner mot fotbollen så börjar det rinna en massa blod ur min näsa.. jag blöder nästan aldrig näsblod, knas detdär! menmen, jag tror aldrig att jag har frusit så mycket som jag gjorde ikväll, tur att jag hade mitt trevliga sällskap med mig, du är bäst jamie. men förutom att det var kallt så var det bra. nu ska jag ta och packa upp det sista, sen läsa min solo. kanske ska ta en titt på svenska hollywoodfruar, maria montazami, hon är för härlig bara! fast jag borde plugga, jag får se hur jag gör.
hoppas alla har haft en härlig måndag!


kärlek, kusinkärlek.


första skoldagen, chek

första skoldagen, avklarad! måndagar är rätt så sköna, slutar 2, så det funkar. jag har också fikat med min pappa som fyller år idag, min syster och mina kusiner efter skolan. målat naglrna på kusinen wilma har jag också hunnit med! egentligen borde jag plugga men nu väntar jag på jamie, vi ska åka och kolla på fotboll om en timme ungefär, det gillar jag! Det här är min dag, kortfattad. jag slänger in ett inlägg ikväll med mer bilder. puss

grattis pappa

jag slänger in ett snabbt litet inlägg nu på morgonen bara för att idag, fyller min pappa år!

grattis världens bästa pappa, jag älskar dig mest av allt.


jag drömmer lite till, så jag nästan tror du finns

nu ska jag sova och drömma. jag ska drömma om sommaren, då mår jag som bäst. att kunna bara vara ute natten lång med människor man tycker om och skratta, är inte det underbart? att bara kunna dra på sig en tjocktröja utan att frysa, en sån småsak gör en så mycket gladare. livet är så mycket enklare på sommaren. imorgon är det måndag igen, en ny vecka, en ny start. 
sovgott alla finingar.


ta en titt på skorna bara, åhh



monki,hm,nelly. sommaren, kom nu tack.


film,smycken,mönstrade strumpbyxor

har nyss kommit hem från komfirmationen, inte det roligaste kanske menmen. påvägen hem körde pappa förbi fannahandlarn, jag hyrde filmen så olika. så nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på den hade jag tänkt. hoppas den är bra, här får ni en tjuvtitt på vad jag har på mig idag!


jag känner mig naken utan smycken, smycken kan göra en ful&tråkig outfit till världens snyggaste.
jag älskar smycken. mönstrade strumpbyxor sitter inte helt fel det heller, jag gillart.


fall in your lovetrap


and i know it's all over now
i guess we lost our love somehow
the moment you left through that door
i know you'll never come back here no more
lovetrap-Nikola Sarcevic

så många gånger den låten har gått om och om igen i mina högtalare och aldrig kommer jag tröttna på den, den berättar så bra hur jag kände just då, för längesen..

aja, solen är framme idag, bara några moln på himlen, det gör mig glad! nu måste jag börja fixa mig, om en timme ska jag iväg på konfirmation, sen kanske efter det blir det ikea, vi får se.
hoppas ni får en fin dag!


en dröm



nästan så man blir lite kär..
en dröm från dinsko


första inlägget på väldigt länge..

ja, det här är mitt första inlägg på kanske 7 månader? jag tror det är ca 7 månader jag inte har bloggat på och jag tror det behövdes. Jag kände inte alls något sug till att blogga då, det kändes bara som något jag "måste" göra och då är det inte alls kul, därför valde jag att sluta blogga. Jag vill inte alls att blogga ska vara ett tvång, utan något jag gör för att det är kul! Och nu känner jag verkligen ett sug till att blogga igen, jag vet inte alls om det kommer blir flera inlägg per dag, eller bara några i veckan, det återstår och se, det får bli som det blir. Jag har också tagit bort alla mina gamla inälgg osv, jag kände att jag ville börja på nytt! Men för er som inte vet så heter jag Maja, går i åttan och satsar ganska hårt på skolan. På fritiden spelar jag handboll och fotboll, umgås mycket min vänner osv, annars är jag väldigt modeintresserad och älskar att shoppa och läsa bloggar,  här kommer jag skriva om min vardag och allt som faller mig i smaken, hoppas ni gillar det.
sen måste jag också säga ett stort tack till micke som har fixat en ny bloggdesign åt mig, jag gillar den verkligen!

det var allt jag hade att säga!


jag bjuder på en bild på mig själv :)!


RSS 2.0