mein tag

dagen började bra, jag var glad. kom till skolan, blev irriterad första lektionen. sen hade vi idrott, vi fick glass eftersom det var sista idrottslektionen, jag har nog världens bästa idrottslärare. då blev jag glad. och det har hållit i sig, jag är fortfarande glad. jag ska träna om cirkus två timmar, det gör mig också glad. sen det bästa utav allt. ikväll blir det hem till min jamie. vi ska bara vara och prata kvällen lång, jag behöver henne för att fungera, för att orka. min bästavän.


vi två, vi hör ihop.

en vacker sommardag


min mamma, världens bästa mamma


mamma min mamma hör mig nu, när jag blir stor så vill jag bli som du
och kunna alla saker som du försöker lära mig
och får jag välja en sak då vill jag bli precis som dig.

grattis mamma på morsdag. jag älskar dig, mest utav allt.


det är lycka


jag älskar det. det är lycka, ren jävla lycka.

sommar, älskade sommar.


kass bild. men vem bryr sig. bilden är tagen för kanske 3 min sen. det och klarblå himmel och sol ute och har vart det hela dagen lång. man blir så glad.

det är som skavsår

bilderna, när jag ser bilderna. då dunkar hjärtat ett extra slag. ibland gör det ont. ibland blir det som en energikick. men oftast gör det ont. det är som skavsår. ju mer du går i skorna ju värre blir det. desto oftare man ser bilderna ju värre blir det. sen vilar man från dom ett tag. det blir bättre. sen provar man dom igen, då rivs det upp. och det gör ont.

mina älsklingar


kärlek vid första ögonkastet. dom sitter just nu på mina föttter, där dom hör hemma.
fan vad jag älskar dom.

sådär ruskigt bra

kom nyss hem, vart med min kära felicia och kollat på bio.
den var grym. överdriven, precis som sex and the city ska vara.
finns inget annat att säga, I love it!


det rullar på



ojojoj.. har lagt upp bilder på vad jag har på mig två dagar i rad. rätt bra fan.
och ja, jag tycker om min sjal, den brukar oftast få hänga med sådär över skinnjackan.


det finaste någon kan få



















vissa gör livet lite bättre, ni gör mitt liv mycket bättre.




inte illa, bara lite


oj, grymt. dagens outfit, inte illa. eller jo. första bildens kvalité, den är illa.


could you be loved


vi kände oss för att vara hippies. vi blev hippies.

två ögonblick som är fångade på bild från lördag



vi firade matilda. vi var lite smått galna. jag var lycklig.

min dag lite kort

rätt så lugn dag i skolan. känns inte så viktigt nu, dom sista veckorna. plus att jag är skoltrött som få. jag har också tyskaprov imorgon, en massa grammatik. jag hatar grammatik. måste bara säga att jag gjorde frivarv på brändbollen på idrotten idag och jag slog med kärringracket, vem sa att det var dåligt?

jag orkar inte men ska försöka plugga lite.


oskar gjorde en stjärna på mitt ben idag. bland dom finaste jag sett.


lite kort sådär

gårdagen blev lyckad. först gick jag på stan en stund med jamie min, köpte presenter till matilda osv. senare mötte jag upp felicia, vi fixade och trixade lite grejor. sen mötte vi upp ida och drog vidare ner till wictor. där vi var ett tag med lite folk. senare börja jag och ida rulla hem till henne. där vi satte på oss sådär mysiga ansiktsmaskar! och idag när vi vaknade var det strålande sol och blå himmlen så vi gick upp och slängde på oss bikinisarna och solade och badade, myspys. nu kommer jamie och hämtar mig snart så ska vi fixa lite grejor. ikväll blir det fira matilda som gäller!

det blir sådär extra kul när ni lämnar en kommentarer efter er

såg kommentarer om vart mitt linne & strumpbyxor kom ifrån.
det röd/vita linnet kommer från gina. medans dom randiga strumpbyxorna kommer från lindex!

genomskinlig grå blir jag, utan dina andetag


du har ett hjäta av guld, bästavän.

jag behöver skriva av mig

klump i magen. klump i magen får jag också av vissa låtar. ni vet låtar som påminner om något som man mådde så bra utav, som är bortblåst idag, det som inte finns kvar. borta, föralltid. att just en människa som man älskade så mycket, kan såra en som mest. och minnerna, dom som är kanske det värsta. eller, dom kanske är det bästa? att man iallfall minns allt man gjort tillsamans, men det är det som är det jobbigaste att tänka på. då tårarna kommer och allt känns inte lika bra längre. jag tror att många är bra på att inte tänka på det som får en att bli ledsen, att man håller det inom sig. jag är bra på det, riktigt bra. jag håller en del inom mig som gör mig ledsen och ler istället. men sen när jag sitter där själv i mitt rum, ensam. då börjar tankarna rulla. bilder kommer upp i huvudet och då låter jag allt komma. jag tror inte man mår bra utav att hålla allt inom sig, det blir inte bra, det funkar inte, det blir för mycket.
det jag vill säga är att det är okej att må dåligt, att vara ledsen. allt blir bra till slut.




my day

dagen har gått lika fort som alltid. niorna hade cabaret idag i skolan. den var väl bra, lite rolig sådär. men jag fick en klump i magen när dom sjöng i slutet och alla nior på hela skolan kom upp på scen. tänk att nästa år är det jag som ska stå där med alla mina vänner. då är det jag som ska säras från alla, inte få se min klass varje dag. inte få gå i samma klass med mina tjejer som jag har gjort i evigheter. det skrämmer mig, jag vill inte sluta nian, jag vill inte lämna min klass. aja, jag ska njuta den tiden jag har kvar. annars så, jamie hämtade mig imorse på moppen, och gud vad varmt det har vart idag, sjukt. när jag kom hem var det 27 grader, härligt som bara den. gud vad jag älskar, sommaren.

ett underbart ögonblick, fångat på bild




bilder. sommarbilder på mig och min älskade vän, hon är guld.
ni kanske också ser att mitt hår och ljusare? det känns sommrigt, det känns rätt.


så bra

grym dag. dagen kunde inte ha blivit bättre, skoldagen har bara rullat på, fort gick den. efter det tar jag bajken min ner till stan, till mormor. där jag klippte av mina slitna toppar och la i ljusa slingor, och gissa om det är ovant. jag har vart mörk så himla länge och nu är jag ljus. men jag trvis, det gör jag, kul med något nytt. efter det åt jag en sallad med jamie utomhus. det är så varmt ute. det känns att sommaren är här. jag lovar att ni ska få se bilder imorgon på håret osv. det kommer! men snart börjar desperate housewives, det älskar jag, mycket!!

ciaooo


onödigt inlägg

hemma igen! det var grymt varmt att träna, men man ska inte klaga, skönt var det.
men duschen roppar efter mig, måste rusa!

livet leker

klarblå himmel och sol som sagt. det kan inte bli bättre. när jag kom hem gick jag direkt ut och la mig i solen, så skönt. dagen har gått ganska fort eftersom jag bara går till 2 på måndagar, sånt gillar vi. annars så, back to school, sånt gillar vi inte lika mycket. men det funkar, det är bara fyra ynka veckor kvar och det går fort.

snart är det träning, vi hörs efter!

med dig mår jag bra, med dig är jag lycklig.


god morgon

om cirkus 20 min tar jag hojen och drar vidare mot skolan. första riktiga skoldagen på 3 veckor, känns sådär. men det är klarblå himmel och sol, jag tror det blir jeansjackan idag, fasikens vad skönt! har lånat matildas star wars tröja idag också, den är cool. juste, har idrott idag nu måste jag rusa ner och packa!

ciao


kärlek

har inte suttit vid datorn på hela dagen. dagen började med att jag åkte ner och kollade på fotboll med min kära vän felicia, efter det cyklade jag hemmåt. sen bär det av till min farbror och kusiner. min kusin fyllde år igår och min farbror fyller imorgon så jag har firat dom. sen efter det bakade jag tårta med girlsen sen drog vi ut till matilda och firade henne, hon är för härlig hon.

nu har jag kollat på ballar av stål med emil och johan, kuligt värre. och nu ska jag sova, eller snart iallafall. god natt.

grattis i efterskott min älskade kusin. inte utan, aldrig utan dig.


sussa sött


meningslöst att sitta uppe nu, helt meningslöst. jag går och lägger mig, godnatt.

hoppas din dag blir sådär dunderbra, du är verkligen värd det

jag och linn gick ner till hamnen, där satt vi bara. lyssnade på musik och pratade, skönt. på hemvägen fick vi lite trevligt sällskap en bit också, sånt gillar vi.
 och nu är klockan över 12, det är söndag och det betyder att min vän matilda fyller år, hela 15 år.
jag älskar dig.


mycket bilder, men vem gillart inte?




kom på att jag måste visa lite bilder från torsdagens kväll. här har ni några få.


biiiiilder



bilder från igårkväll.




picknick med mina goa&fina vänner.

bilderna har jag snott från ida&frida♥


uppdateringen suger

jag vet. min uppdatering suger. verkligen. men det blir inte så mycket inlägg på helgerna, och nu när vi har vart lediga, känns inte värt att sitta vid datorn hela dagarna in och ut. men igår var jag och träffade lite folk osv. rätt så lugn kväll, mys! idag har jag vart på picknick med tjejorna. har även kollat runt en snabbis på stan med jamie. idag var det sommar, jag menar det. det var hur varmt som helst. jag har legat och solat i bikini, då är det sommar! jag lovar att jag ska lägga upp bilder från alla dagar. det kommer!

ciao


lever

jag lever. trött är jag, men jag lever. jag har ätit pannkakor till frokust,det var gott. nu ligger jag i sängen med jamie. erica, felicia och camilla ligger där borta.
det går heller inte att lägga upp bilder. knas.

regn♥maja= inte sant

lite läskigt nästan. det regnar inte bara ute, inte bara några droppar. det spöregnar verkligen, som hela himlen har öppnat sig och en sjö eller något liknande bara öser ner nu, ungefär.
jag har aldrig tyckt om regn, faller mig inte direkt i smaken..

tonight's gonna be a good night


ont i halsen har jag. snorig är jag. småsjuk kanske.
men vem, bryr sig. ikväll ka jag ut och fira jamie.
och då ska vi ha kul, vi ska se till att det här blir
en kväll, som vi sent ska glömma.


vad vore jag, utan dina andetag


det finns inga ord, jag älskar dig.

fruktsallad

sådär. nu är jag trött. blev en lugn kväll med felicia&isabelle, vi köpte en massa frukt och vaniljvisp. sen gjorde vi en stor fet fruktsallad, om den var god! sen satt vi bara där och tröck i oss den goda fruktsalladen och pratade om allt mellan himmel och jord, sånt tycker jag  om. och tjejer, ni är allt för goa, sådär dunderbra.

nej men vad tycker ni, nu säger vi godnatt.

skogen,idrott,mjukglass,felicia&isabelle

okej, snabbt inlägg. dagen har spenderats i skogen, eller början av dagen. vi skulle rita kartor som vi sedan skulle ge till några andra som skulle hitta fram dit vi hade ritat att dom skulle gå, dötråkigt. efter det blev det lunch, ingen tacos. jag grät nästan, blev sur osv.. sen blev jag glad igen, vi hade idrott i två och en halv timma, lite kul sådär. efter skolan rullade jag ner mot stan för att köpa något till lilla jamie som har fyllt år. jag åt en mjukglass också, god vad den. och nu, nu ska jag snart träffa felicia och isabelle, dom är allt för härliga dom.
juste, det var blå himmel och sol idag, ett tag iallafall, det är bra, mycket bra!


in tha woood!

underbar, riktigt underbar


min vän ida, hon är underbar, riktigt underbar.

my day

har inte vart hemma på hela dagen. därför är det snålt om inlägg idag. men så är det. idag började dagen med softboll. det gick helt okej, kanske inte det roligaste, men helt klart okej. efter det blev det lunch ute i solen, det har vart så underbart väder idag. klarblå himmel och sol, så bra! men efter lunchen blev det golf, golf är roligt. om det går bra.. det gick okej, det var kul när jag fick till bra slag! efter skolan så rullade jag iväg mot ida. vi har ätit glass vid hamnen, kollat fotboll osv, du är bäst ida. 
 






grymt, haha!

puss på er

sådär. hemma, hos pappa. träningen gick bra, sjukt kul idag faktiskt. kul när det går bra, men annars. imorgon börjar jag kl 9, och vi ska ha softboll, vad är det, vad ska man ha på sig? efter det blir det lunch sen ska vi golfa, perfekt. det är kul. plus att vi slutar en timma tidigare än vanligt alltså klockan 3 och jag bor jättenära golfbanan, slipper jag alla uppförsbackar som jag inte tycker så mycket om som alltid finns där när jag ska hem från skolan. men det värsta är att vi ska äta lunch på golfbanan imorgon, och i skolan är det tacos, en gång om året är det tacos och då ska vi inte äta i skolan.. typiskt, hoppas mattanten spar lite åt oss tills på onsdag, jag ber!

nu ska jag återgå och packa upp alla väskor som står på mitt golv och väntar. gud så kul!



panik

jag satt och kollade igenom alla gamla bilder från när jag bloggade för ett tag sen. hittade dessa. jag fick panik, ge mig solbärnda ben osv.. nu, nu & NU.

okej, ja. jag gillade väl posen med en hand i håret och en på höfften..

10 maj, vart är solen?

dagen har vart bra såhär långt. vi har elevensval i skolan hela veckan, eller hela kortveckan, eftersom vi är lediga torsdag och fredag, skönt värre. det jag har heter NHL. natur, hälsa och ledarskap. alltså man lär sig om hälsan osv, får idrotta mycket osv, kulkul. allt är väl roligare än riktiga lektioner? men idag har vi dansat, och planerat en idrottslektion som vi ska ha senare i veckan. ikväll är det träning som gäller.

vi hörs


tråkigt. mitt ansikte försvann, vart vet jag inte.


beautiful dress

måste tipsa er om denna skönhet. den tillhör min vän felicia men jag vart tvungen att prova den, den kommer från nelly. 349 kronor och den är din!

nej, skola imorgon. har saknat mina fina vänner. så det ska bli lite skoj. puss och godnatt.

fokusera på klänning, hur vacker?


sommaren, kom!



hur härligt ser inte det här ut på en skala 1-10..? antingen vill jag tillbaks
till thailand nu! eller så ber jag, snälla sommaren, kom till sverige, nu nu nu.

home

sådär ja. hemma efter en lång prommis med camilla. vi gick kanske i en timma och en kvart. riktigt skönt, bara att prata om allt mellan himmel och jord.
nu finns det inget att säga förutom, gud vad jag älskar denna tjej.


prommis med millsan

jag drar ut på en prommis med min vän camilla. ska bli skönt att få komma ut och röra på sig lite och att bara få prata med henne.
pusshej

Mum mum mum mah


no he can't read my poker face.

kortfattad

det blev inte så som jag skrev i det inlägget under. erica följde inte med till arosfortet så jag,felicia&marcus drog dit istället. grymt kul, så härliga dom två är. senare åkte jag hem till kära mormor och morfar, där vi åt god mat och kollade handboll, så glad att jag har dom. senare drog jag vidare till felicia, vi käkade glass hade myspys. jamie&stefan kom ett tag också,trevlans värre. somnade rätt så sent, kanske runt halv 4? men nu är jag utvilad och pigg! förlåt att jag inte har uppdaterat så mycket. men när det är helg är jag mycket hellre ute med vänner och har kul än att sitta hemma vid datorn.

you are simply the best.


@arosfortet

jag åker till arosfortet om cirkus en timma med dessa godingar. vi ska kötta.
ciao



bra kväll

åkt moppe med fina vänner till fina germany, det har jag gjort denna kväll. svinkallt var det, men jag hade kul, jag hade ett leende på läpparna.


ångra aldrig något som fått dig att le.

lite knas sådär

hallelujah, vad mätt jag är. sjukt..

det här, blev mitt idag


grå munktröja

röd/vitt randigt oversize linne


kavaj


jeansshorts


i feel good

måste bara säga, fan vilken bra dag jag har haft. jag vet att den inte är slut än, men hitills har den var grym. även att dagen började med att klockan ringde 6 imorse. sista dagen på praoen, det var tråkigt att säga hejdå till alla glada&härliga människor på expressen, dom är så bra! jobbade bara fram till halv 12 idag. sen tog jag och far min ledig resten av dagen och åt lunch på stan och shoppade, jag älskar dig pappa. jag hittade lite smått&gott som jag ska visa er snart. sen påvägen hem köpte pappa en ben&jerry's till mig. fan vad bra jag mår nu.


såhär såg majsan ut idag

ben&jerry's, alla älskar ben&jerry's

sitter och drömmre mig iväg till ben&jerry's världen. jag ska ha en imorgon, jag måste ha en imorgon!
nu ska jag sova, kanke drömmer om en ben&jerry's, haha. god natt finingar.

bra och dåligt

mina vader gör ont, såfort jag börjar springa känns det som om dom ska spricka eller något, det gillas inte. rätt så okej träning idag. ska snart hoppa i säng. imorgon ringer min klocka kl 6, hur ska jag orka.. sista dagen på praoen är det också, sorligt. vill inte all tillbaks till skolan. men jag och far min tar iallafall ledigt imorgon efter lunch och shoppar, jag har världens bästa pappa!

jag längtar

Sex and the city 2
Eclipse
The last song


Sunglasses

 


solglasögon tycker jag om. dom två understa används nog flitigast. måste också medge att jag saknar dessa godingar här under så mycket, vart har ni gömt er?




så länge du är med mig

känn ingen sorg för mig göteborg
och singoalla tror att, om himlen finns är jag förlorad
men känn ingen sorg för mig göteborg.

håkan&sommar. det väcker minnen, sommarminnen med erica min.


mäktigt!

 


ljusthår nu tack

jag vill verkligen göra något med mitt hår. jag har haft det såhär i år nu. vill inte ha det såhär mörkt nu när det snart är sommar, vill att det ska bli ljust igen. som innan jag färgade det. har tyvärr ingen bra bild på hur det såg ut då men det är ju bara att kolla på kenzas snygga hårfärg nu, jag dör.

ögongodis från bubbleroom & nelly


lovely, lovely, lovely!

 


jag var inte så dålig iallafall

sådär ja. träning gick helt okej, var rätt så kul idag! har inte ätit riktig på mat på hela dagen, så jag var dunderhungrig nu efter träningen. och ni minns att jag skulle laga en maträtt från den där nybörjar matboken? ja, jag gjorde det alldeles nyss, blev riktigt nöjd. jag kan ju, haha!
juste, jag sitter och letar efter skolavslutningsklänning och en konfirmationsklänning, har ni något bra tips?


blev väl rätt så likt?


lång dag

det har vart en lång dag och den är inte ens slut än. jag har vart borta hela dagen, kom till tidningen runt halv 10 och åkte iväg på en fotografering runt halv 11 och kom nyss tillbaks till tidningen och jag och far min ska nog börja rulla hemmåt om cirkus en halvtimma. hinner inte blogga när jag kommer hem eftersom jag bara snabbt byter om sen iväg på träning. så ni vet. nu sitter jag och skriver lite saker och lyssnar på I'm on your side med maria mena, tröttnar aldrig.

dröm sött

nu ska jag sova. jag är trött, både i huvudet och i kroppen. imorgon ringer klockan halv 7, jag ser verkligen fram emot det, kanske inte. sovgott alla sötisar.


när man ser bilder som denna. då vill jag riva ut min tandställning och aldrig mer se den. plus att jag tror att jag har råkat svalt en gummisnodd..det är ju bara cirkus 10 månader kvar tills den rycker, det är ju ingenting? haha

pictures from yesterday







ojoj, har har vi mucho bilder. sånt gillar vi.


töntigt värre


sitter och tänker för mig själv hur töntigt det ser ut att lägga upp en bild på hur man ser ut när man ska ut och springa, fast ändå gör jag det, det finns inget som är intressant med det. haha. föresten, jag trodde mina vader skulle gå sönder när jag sprang, länge sen det gjorde såhär ont. nu, duschen!


en räddare i nöden

Varje gång är som den första gång vi sågs
även om det är över nu
allting har förändratas
men du finns kvar
allt var svävande men nu så ser ja klart.

det här är bra, riktigt bra.


4 maj

ännu en dag på tidningen är snart avklarad. dagarna går verkligen fort, kanske beror på att man oftast har väldigt kul här på tidningen, finns en hel del kuliga grejor att göra, sen alla människor är verkligen hur härliga som helst. På lunchen satt jag och pappa ute ett tag, det var faktiskt rätt så varmt när solen låg på, vill ha sommarsommarsommar! men jag trvis verkligen här på expressen och vill inte tillbaks till skolan, man kan säga att jag har verkligen fått världens bästa prao! när jag kommer hem ska jag banne mig ta på mig joggingskorna och jogging"dressen" och ta en springtur, det behövs. och juste, tisdag är det idag och det betyder desperate housewives, helt klart det bästa tvprogrammet. sen ska jag också laga något ur den där boken, på inlägget under. jag har ju en hel del att göra ikväll ser jag. men det bästa utav allt, inget plugg!

om 20 min börjar jag och pappa min rulla hemmåt. vi hörs ikväll.


natti natti


jag har fått i "uppgift" av den som jag hjälper på praoen att prova en matlagningsbok, för de som inte lagar mat så ofta, och jag är verkligen en av dom. men jag sa ja och nu ska jag laga mat senare i veckan, vi får se hur det går. föresten, ser inte min tumme bara allmänt konstig ut på bilden?

jag är trött, som vanligt

gud vad trött jag är. har nyss kommit hem, sjönk ner i soffan och kollade på svenska hollywoodfruar, maria montazami mitt hjärta! innan jag sjönk ner i soffan var jag och grattade jamie med tjejorna, mys. var länge sen alla vi träffades tillsamans, har saknat det. oliver kom också förbi ett tag, härligt att träffa grabben igen. erica har lite bilder från dagen, så fort hon har skickat över dom till mig ska ni få se!

hoppas du har haft världens bästa dag min stjärna!


vacker

jag älskar låten. just nu är det den som går om&om igen genom mina högtalare.

en ny vecka

måndag. det betyder ny vecka, ny start. själv så sitter jag just nu på tidningen, jag har gjort klart det jag ska göra och har lite ledig tid, perfekt. när jag vaknade idag sken solen och det var klarblå himmel, underbart. idag fyller också min kusin ett år, men också min bästavän jamie, hon blir hela 15 år. två helt underbara människor fyller år på samma dag. det kan ju inte bli bättre, hoppas nu att ni får världens bästa dag, jag älskar er.


jag älskar dig med hela mitt hjärta, det gör jag verkligen


I'm on your side, for life.

half baked

vi tog våra bajkar ner till coop, jag och linn. när vi kom fram kom jag på att mina pengar låg kvar i skinnjackan hemma. så mötte vi johan, johan är så snäll så vi fick låna pengar av han, han är allt bra han. så nu fick vi med oss denna godbiten hem, mums.


örhängen



there they are, är en aning osäker på vad jag tycker om blixtarna, men korsen och döskallarna, 
dom gillar jag, mucho.


bilder






jag bjuder på lite bilder från igår!

en bra rubrik

hemskt! hemsk dålig uppdatering må jag säga. men jag kan säga att jag knappt suttit vid en dator på hela gårdagen. så, jag skyller på det. men, valborg vart riktigt lyckat, mycket trevligt folk osv. dagen efter, alltså igår. först kollade jag på fotboll, det blåste storm, jag frös ihjäl ungefär så. efter det åkte jag med syster min till uppsala och kikade runt i affärer, jag hittade tre örhängen, alltid något! men jag kände mig riktigt snål igår. efter det åkte jag och mötte upp felicia och ida. vi träffade senare lite mer folk. mysig kväll!

nu måste jag rusa, min kusin fyller 1 år imorgon så ska fira lillskruttan nu!

RSS 2.0