bresse beach dååå

10 minuter kvar. sen åker jag vidare ut till bresse där min klass ska tälta i indiantält. allt jag hoppas på är att ingen andas högt eller snarkar när jag ska sova. då är jag nöjd.

vi höres imorgon, BYE


världens roligaste inlägg

nu ska jag träna fussball, tjooohooo!


raaaain

rätt lugn dag. regnig också, jag hatar regn. iallfall, skolan gick i ganska snabb fart. slutade tidigt, redan klockan 2 var skoldagen slut så det var skönt. imorgon ska vi ha lägerskola och övernatta i indiantält, kommer nog bli läskigt.


i regnet

och vart tog sommaren vägen?

igår var jag hemma kvällen lång. mina låtsassyskon cajsa,simon och victor var här. så syster och jag käkade tacos med dom och kollade på bröllopsfotografen, det var lagom knas och lite bra sådär. idag vaknade jag kl 1, lite sent kanske. men man ska ju göra det man är bra på? jag är väldigt bra på att sova. föresten, just nu har jag väldigt tråkigt, längesen jag var såhär uttråkad. det suger.


.


närmast hjärtat

om du har en syster som är underbar. en syster du är stolt över och alltid finns där för dig. som du älskar att presentera för dina vänner och som du kan lita på i vått och torrt. en syster du kan kalla för din bästavän! så kopiera detta! Låt våra vackra och underbara systrar veta att...vi uppskattar dem!
min syster, emma eklund♥


säg ingenting till mig


du frågar hur det är, som om det vore uppenbart
ja det är släckt överallt, men jag tror att våren kommer snart.


säg ingenting till mig, jag ser allting ändå
säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går.


I look like this today



halvtaskiga bilder, men spelar roll.
snart ska jag få lite tacos i magen sen åker jag till isabelle, stannar där över natten. vi får se vad kvällen bjuder på. ciao

vi bah kööör


facelook idag.
redan haft två prov i skolan, engelska läsförståelse idag, jag suger på engelska också. sen fotbollsträning på kvällen, åh gud vad jag älskart. det är fullt ös kan man säga.


winnerbäck

jag är så trött på alla mail och koder
jag vill ha dig här på riktigt inatt
och suga liv ur din halspulsåder



en bra rubrik


du finns fortfarande. du är bara, i en annan del av världen.


RSS 2.0