.

you know you can't give me what I need
and even tho it means so much to me
I can't wait through everything

 


toooonight

ikväll bjuds det på en massa festligheter! wihooooo

my day


kolla vad jag har gjort idag! åkt skidor med dessa snygga bruttor! galet hääärligt. en aning kallt, menmen!
nu sitter jag med systeryster och vi har kollat på film och myst och nu är det turnering av fruit ninja på ipaden som gäller!!! KÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTAAAA

.

det är inte rättvisst. att en flodvåg kan ta så många liv på bara ett ögonblick. det ska inte kunna bli så.
jag kommer aldrig inse, aldrig förstå att du aldrig kommer komma tillbaks.
idag skulle du fyllt hela 16 år, men du kommer alltid förbli 9 år. min vän, grattis på födelsedagen.
jag tänder ett ljus, och tänker på dig


lov,inspiration

sådär ja! nu är det loooov fy fasikens vad skönt må jag säga. som jag längtat den här veckan har inte orkat lägga någon energi på skolan för fem öre.. noprovet gick åt helvete som jag sagt, men fan. hoppas det går vägen iallafall. annars ligger jag i mina mjuka sköna säng, med mina mjuka sköna myskläder! har nyss kommit in från kylan så här inne i värmen trivs jag. men nu ska jag bara njuta, njuta av en hel vecka utan något plugg, ibland är livet fint!

lite sommar. lite inspiration. en för snygg människa, lina söderström

min dag i några få meningar

fan vad less jag är på skolan och vintern...ska bli galet skönt med lov snart och bara få sova ut efter alla prov och läxor och skit. annars idag har jag som vanligt skrivit prov..det gick åt skogen ärligt talat. hoppas jag klarar det bara. sen har jag vart med patrik och tränat! nu ska jag plugga ännu en gång sen sova. soooooooovaaaaa i mitt hjärta

alla♥dag


wallla! en bild på hur majs ser ut idag.
taskig kvalité men orken att bry sig finns inte. annars så är det alla hjärtans dag idag! en aning överskattat kanske, menmen. godsaker får man ju i skolan osv, näääjs! men känner mig äckligt mätt nu när man endast har ätit godsaker och inte någon mat alls idag.. blää. men annars har jag firat det med mina fina vänner hemma hos mig. vi åt macarones, cupcakes osv! dom är helt dunder undebara!


bra koll på livet


.


hipp hipp hurra!
mina fina vänner har också fyllt och fyller år under dessa dagar då jag inte har bloggat.
den 5e,7e & 9e fyllde och fyller dessa fina vänner år. grattis, jag är så glad att jag har er.♥


jag ska aldrig mer säga sanningen, till någon som saknar förmåga att förstå

tjalala! ruskigt dålig uppdatering, jag vet.. men kameran har linn, och en blogg utan bilder suger ju.. plus att mitt liv har vart lite galet knas den senaste tiden. det går upp och ner osv. sen har jag haft galet mycket i skolan, tre prov bara denna vecka. men så fort jag får tillbaks min kamera så blir det bättring ska jag se till! nu ska jag käka sen ikväll är det match, wihooo.

1995-2011

det har vart en tung dag idag. idag förlorade en tjej i min parallellklass sitt liv. man tror kanppt det är sant, hon som minst var värd det. vi borde ta vara mer på vårat liv och våra nära och kära, allt kan förändras på en sekund, då vi minst anar det..

vi tänker på dig, vila i frid


RSS 2.0