jag älskar dig mer än ord kan förklara


t.h.a.i.l.a.n.d

tjudeloo.
jag vaknade imorse bajjka till skolan. åkte hem igen för jag snorade som en apa, tårarna rann hela tiden pga min förkylning och huvudet har väl haft bättre dagar.. så jag åkte hem och sov. det var lite skönare och nu mår jag lite bättre. ska försöka bajjka mig till idrottshuset och kolla på träningen hade jag tänkt. eftersom det är sista träning skulle alla klä ut sig, så det kan ju bli lite kult att se. åt pannkakor nyss föresten, med nutella... det smakade precis som i thailand, galet vad jag saknar det där underbara landet

157


lite bilder från denna dag





30 mars

näst sista dagen i mars.. herregud tiden bara fullar iväg, läskigt värre. egentligen skulle jag vart och tränat nu men min hals pallar inte mycket för tillfället, det suger apa. annars har det rullat på idag. knappt så jag orkar gå upp ur sängen på morgonen, är galet trött och har tom tvingat upp mig på ett par skridskor idag bara för att inte missa idrottslektionen, det gjorde ont på fötterna för skridskorna satt knas..

annars så fyller denna filur år idag, 17 hela bast. grattis vännen, jag
vet att allt mellan oss inte är som det ska vara,
men om du läser det här så hoppas jag du får en bra dag patrik!

.


tisdagar ligger mig ej närmast om hjärtat

skönt att tisdagen är gjord. hatar nästan tisdagar helt galet tråkiga lektioner, blää. efter skolan har jag vart med gabbii, märtis kom också förbi ett tag. härligt att få träffa henne igen! annars har vi kollat runt efter balklänningar och avslutningsklänningar... jag har panik, man hör bara allt fler och fler som säger att dom har hittat den dom vill ha medans jag själv inte tycker någon faller mig i smaken till avlslutningen, måste sluta vara så petig.. annars då! jag har ont i halsen, snorig och huvudet värker lite då och då. inte skönt, vaknade inatt av att jag inte kunde andas med näsan och andas med munnen bara kan nog vara det värsta... nej nu ska jag sluta skirva om helt galet tråkiga saker och kolla efter fler klänningar medans tven står på med landskampen!

jeanstyg till jeanstyg, det är så rätt, lina söderström är så jävla rätt!

if it means a lot to you

första skoldagen på denna vecka, cheeeeeeek! skönt, slutade kl två, ännu skönare. jag och mina vänner har planerat en tvårätters middag på hemkunskapen, hoppas det blir gott, när jag tänker på vår middag tänker jag på....mummmms x100. efter skolan har jag hängt med germany. har samlat några vuxenpoäng om jag får säga det själv genom att gå till apoteket och så har jag köpt en kalender, med blommor på, wihooo! sen fikade jag med germany också, eller jag drack en loka och germany drack en coola sen pratade vi mest. det var mys.


hittade också en "snygg" bild på mig och linnski sen fredags, fiiint de.


du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart


min helg har vart galet bra. jag har aldrig dansat så mycket och haft så galet kult!
jag bjuder på en taskig bild på mig och linnski från fredagskväll, min fina vän!



min farfar

idag skulle min farfar fyllt 62 år.
jag saknar och tänker på dig farfar! en dag ses vi igen, det är jag säker på♥


4 bilder




okej! börjar detta inlägg med lite tjusiga bilder, blir ju lite ruuligare då! andra bilden skulle jag ta en lite knasigbild på vad jag hade på mig, men som ni ser kommer en taffsande hand och tar på mig..andra bilden ser ni min systers fina armband som jag är nykär i. fjärde bilden är på evert, han frös om fötterna när vi var på coop så jag och jamie löste det på ett bra sätt, gummistövlar! och första bilden är på hon som taffsade på mig.. hon är söt.

Dag 20 - Personer som har stor del i mitt hjärta.

ni vet vilka ni är.
allt från min underbara familj och släkt till vänner, mitt fina handbollslag och fotbollslag!
ni är helt klart lite bättre än alla andra♥

11.52


dirr från skolan, inte illa!! jag har engelska som jag tycker suger apa rent ut sagt..
men nu måste jag hjälpa camilla med vårat grupparbete så lilla flickan inte behöver jobba
helt själv, vi höööörs!

.


Dag 19 – Min favorithögtid.

julen är väl allt för härlig, då man bara får umgås med dom man älskar allra mest. och julklappar är ju inte helt fel det heller, jag älskar faktiskt julklappar.. jag menar, vem gör inte det? och om midsommar är en högtid så tycker jag om den också! för då är det varmt och man kan umgås med sina älskade vänner, det är fint deee

julafton 09

21 mars

imorse var det galet tungt att gå upp ur den varma sängen, plus att tofflorna var på nerevåningen så tårna frös ju apmycket.. men jag kom iallafall iväg till skolan och nu när jag kom hem har jag degat i soffan och kollat på one tree hill och oc i två timmar, det var chiiiilll. ikväll ska jag till ikea med far tror jag, jag älskar ikea, det är kult!
& juste, idag fyller en vän till mig 17 år, grattis bästa isa på din dag!

skulle ta en liten bild och visa hur jag såg ut idag, men jag orkade inte ens gå upp ur soffan... så det blev en bild när jag ligger i soffan och degar, sköööönt

gryyymt


min gode och fina vän som dessutom är min trognaste läsare, då han följer min blogg i vårt och torrt, han fastna för bloggen då han tyckte att jag var intressant och började läsa bloggen. han är också singel, han är brunett, 1.80-1.85 lång, ser ut som enrique iglesias, skönaste killen, och är en stor romantiker. så tjejer ta en titt på fb! 
asmir mehić!!!!!!!!!!!
och juste han har vågor! (magrutor!!)

tre bilder från dagen




på dom två första bilderna ser nya saker till mitt rum som jag fick idag på min födelsedag, en tavla och en fin grej med en text på som hänger på väggen nu, fetans naajs juu! tredje bilden är på min kusin som är fem år och kan stå på huvudet, hon är helt galet sjukt gryyyyyyym

Dag 17 – En låt som får mig att gråta




en dag försenad, men det är väl ingen som dör av det.


Dag 18 – Vad jag har på mig idag.



mobilkamera, kass jo jag.. vet men vad gör det när man fyller år, idag är jag en glad tjej!

20 mars


himlen är blå, solen skiner, det är plusgrader och våren är på väg och jag fyller 16 år dag.
idag, är det en bra dag.


små fina stunder


påvägen till västerås idag med pappa var en av dom bästa stunderna på hela veckan. vi satt bara i bilen och lyssnade på hög musik och sjöng och solen stog mitt på himlen och det var helt klarblått.
jag har verkligen världens bästa pappa som känner mig in och utan till, jag älskar dig mest i hela världen.


älskade helg





min fredag bestog av dans, lekar, trevliga människor och en massa skratt. först var jag och mina kära vänner på bilderna ovan hemma hos linnsan och hade skoj sedan drog vi vidare och träffade en massa trevligt folk och sjöng singstar, dansade och bara hade skoj! faaaaaan vad jag älskar helg

Dag 16 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


.

kikade in på kära stinas blogg och så läste jag det här, man kan säga. hon satte mina känslor i ord:

vill inte inse det jag egentligen redan vet. vill inte veta av de jag så många gånger fått höra.
jag måste sluta försvara och börja förstå vad jag egentligen utsätts för.
jag måste få mig själv att förstå att blir de inte bättre, kanske jag måste låta de gå


Dag 15 – En bild på det jag köpte senast.


Dag 14 – Vad jag åt idag.

igår var det en galet stressig dag. gick i skolan från nio till fyra. hem på tio min, kasta i mig maten springa till samlingen, åka till stockholm och spela match, sen hemma igen vid tio och somna på någon sekund. hann helt enkelt inte blogga nåt för fem öre igår. men jag kan ju alltid berätta vad jag har ätit idag.
frulle- macka med skinka&gurka
lunch-någon tacobrödgrej i skolan
middag-blir senare ikväll, hoppas på pannbiffar, såå längesen

huvudet högt

skolan idag sög. hade nästan tre timmars nationella i no... i fysik, ni hör ju bara på namnet, döda mig ungefär. vet inte för fem öre hur det gick.. kan inget annat än att hoppas på att det gick hyffsat för det var galet svårt. annars var det lugnt idag, idrott, so och studietid. skööna lektioner. mitt liv ser väl rätt så vanligt ut annars,lite tung på vissa håll och kanter, men det finns väl inget annat att göra än att hålla huvudet högt.

tjuvtitt på hur jag såg ut idag


dirrrr från skuuuulan






Dag 12 – Någonting jag ångrar.

eftersom jag inte bloggade igår så får jag göra dag 12 nu. det här var nog det svåraste "temat" av dom alla. allt jag ångrar kanske jag inte hade tänkt mig skriva upp här direkt. men klart det finns dumma saker jag gjort som jag ångrar. saker man sagt som man inte borde osv. som sagt, det här var ett galet svårt tema..

Dag 13 – Innehållet i min väska.


förlåt för kassa bilder..men inte så mycket att se i min väska, finns inte så mycket speciellt direkt.
torgvantar
luren
borste
läppglans
minttabletter
tamponger
deo-parfym
solbrillor
paraply
tandkräm
& såklart glömde jag plånboken i väskan, men den finns där med.

idaaag

todaaaay. idag har jag gått i skolan, skön dag eftersom jag slutar två. efter skolan degade jag hemma i soffan, der är såååå fetans skön och när det är oc på tven blir den ännu mer skön. sen har jag också hunnit med att fika med två fina vänner! nu har jag nyss ätit middag med världens bästa pappa.

idag var jag randig

fina vänner

Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen.


löööördag

sådär ja. lördag, idag ska jag vara med brudarna hemma hos mig så ska vi käka och sådär! myspys, så snart ska jag börja rulla in mot far min eftersom vi ska vara där ikväll. imorse när jag vaknade hittade jag även det här på min armbåge från matchen igår, det gör ont och är svullet, tycker en aning synd om mig själv faktiskt.

11 mars


sådär ser jag ut idag, ni ser ju iallafall att jag har en stor randig tröja, det får duga. annars var det ganska chill dag idag i skolan, slutade kl två. hade idrott direkt på morgonen och hade en massa test, beeptesten bla. jag var längst kvar av alla tjejer i klassen om man ska se något bra i det hela, annars sprängdes mina benhinnor efter det. sen åkte jag och mamma till maxi, köpte 12 st noger mint för det var två för fem, galet billigt. annars blir det inget spciellt för mig ikväll. ska spela match med juniorerna bara, kult!

Dag 10, min första kärlek.

jag skulle kunna klistra in alla mina hundra dokument om min första kärlek om man skulle välja den lätta vägen, eller hundra kanske var att ta i, menmen. om jag ska vara ärlig tycker jag det är galet läskigt att skriva ut om min första kärlek såhär så jag förklarar lite kort och inte i detalj. men han är en bra kille samtidigt som han har fått mig att gråta varje natt i flera månader. vi hade det bra i början, men ju mer tiden gick blev det mindre och mindre bra. vi var väl helt enkelt inte menade för varandra. men det förstår man såklart cirka ett år efter. för då var det bara han, bara han som fanns i mitt huvud och han fick mig att må som ingen annan hade fått mig att må innan. sen när han bara gick sin väg, det är klart att jag blev förstörd. 
men allt blir bra tillslut och idag tittar jag bara tillbaks på oss som ett fint minne.


Dag 9 – En bild på ett ställe jag vart på.



underbara thailand. där mådde jag som bäst. och jag vill ingen annat än att bara åka tillbaks!

my day



halvtaskiga bilder. men vafan, sådär såg jag ut idag! annars har jag spänt rällsen idag, de gör ont än.. sen har jag spelat sista dammatchen för säsongen och vi vann, wiho!

Dag 8 – Någonting jag oroar mig för.

det som jag oroar mig mest för är nog att bli lämnad av någon man tycker så mycket om. att ena dagen känna en närhet som inte går att beskriva. sen dagen efter, på en sekund då är allt borta. att stå ensam, inte ha någon. det skrämmer mig, att någon nära ska lämna mig.


fy blä

kom hem tjugo över fyra. har broderat skiten ur mig och är så less på det, ska aldrig mer göra om det, skönt att jag aldrig mer ska ha syslöjd snart, freeeedooooooom! nu ska jag snart rusa iväg på ett möte med handbollen om nästa säsong, har inte tid egentligen. menmen

fast rätt nöjd blev jag med den, om man tänker på att det är jag som gjort den..


majs today:


11.00


direkt från skuuuulan. vi har det chill hela förmiddagen för vi har fotoat en massa bilder runt i enköping pga vårat grupparbete med grekerna och jag och cámilla längtar till lunchen då vi ska äta våra wickamanssallader, muuuuums


Gute Nacht


sådär kul har vi i skolan. sitter i en trappa och tar kort på våra fina converse.. ge mig sommarlov fiiifffan.
GOD NATT

Dag 7 – Bild på mig och min bästa vän.





jag har så många fina vänner, ni är guldvärda. jag älskar er!

skiii


tänkte bara slänga upp en bild lite snabbt från idag när vi var och åkte skidor med skuuulan! jag, gabbi, evelynne & erica

Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

ja, jag skulle väl gjort som resten av sveriges tjejer. shoppa galet! men såklart skulle jag spara pengar också tills man flyttar hemmifrån och till resor osv. nu ska jag kolla debatt och plugga sen sova! natti

Dag 5 – Planer för sommar 2011.

mina planer för sommaren 2011
bli fetans brun och bara ta dagarna som dom kommer är det jag tänker göra!
jobba nårga veckor blir det också och kanske en tripp till spanien med gabbi om det flyter på. öland med bästa eksson får vi heller inte glömma. annars ska jag bara vara med mina fina vänner och skapa en jäkla massa galna sommarminnen.

16.27

tjuho! gårdagen blev rätt bra tillslut. jag och linn drog och träffade lite trevligt folk och sådär. när vi vaknade var det galet fint väder ute så efter vi degat färdigt i sängen och tagit oss i kragen så tog vi en lång fet prommenad till donken, hehe. gott var det, sen kom min älskade far och hämtade oss och nu är jag hemma i mitt nya fina rum och så har vi fått våra stora nya soffor som jag älskar! ska dega i dom hela dagarna efter skolan, chiiiill.

jag och linnski igår!

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

den här var lite småklurig om jag ska vara ärlig. jag vill så mycket men kanske inte gå ut och berätta för hela folket vad man vill osv om man skulle misslyckas, känns det surt då. men om man ska säga det enkelt så är min dröm att leva ett långt och lyckligt liv. med det menar jag ha ett grymt bra jobb som jag tjänar bra på och trvis. resa galet mycket och ha skoj med vänner. sen efter allt det vill jag skaffa familj och bara vara lycklig. men vem vill inte allt det där? vem vill inte vara lycklig..?

lördag

lördag! en snål början på lördag fick inte spela ett skit på matchen, det var surt.. blev irriterad osv. menmen, nu skiter jag i det. har nyss käkat lite thaimat och duschat och nu lyssnar jag på älskade lars så det känns lite bättre. ikväll ska jag vara med linn och vi får helt enkelt se vad kvällen bjuder på, ciao!

Dag 3 – En bild på min familj+ en liten beskrivning.




som ni kanske kan räkna ut är det min far och jag på första bilden, min storasyster som är två år äldre och jag på andra bilden och min mor jag och jag på sista bilden! min familj är det viktigaste jag har och det jag skulle offra allt för. ni är världens bästa och ni känner mig bättre än någon annan och vet precis hur jag fungerar. jag kommer alltid att älska er mest i hela världen.

08.25

god morgon.
idag är det fredag, sköööna fredag! om en stund ska jag bajjka iväg på min cykel till skolan, idrott står på första timmen, inte sugen. menmen, slutar även två idag, det är fint de! annars får vi se vad denna fredag bjuder på, vi hörs!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


jag skulle göra allt bara att få en minut med dig igen. jag skulle göra allt för att få träffa min vän gösta som dog i flodvågen när han bara var nio år. han fick knappt börja leva sitt liv, jag tänker på dig.

3/3

halloj! idag har det vart en skapligt bra dag efter allt som händer just nu i mitt liv. hade inte direkt några jobbiga lektioner och nu är alla långa dagar denna vecka gjorda! skönt som fåååå. idag var det också varmare ute än vad det har vart dom senaste dagarna och solen har kikat fram en del under dagen, wihoooo! nu vill jag bara ha vår och plocka fram jeansjackan. aja, nu ska jag sluta drömma och spela lite fruit ninja på ipaden och senare ikväll är det träning. jag skriver mer sen!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. sedan jag var 6 år så har jag bott på två olika ställen då mina föräldrar separerade.
2. jag lyssnar mest på svensk musik som lars winnerbäck, melissa horn, eldkvarn osv.
3. på det senaste året har mitt liv förändrast en hel del, mycket bra och en del mindre bra.
4. jag har aldrig tyckt om mjölk, den värsta drycken jag vet.
5. en av mina största rädslor är att människor i min närhet skulle lämna mig eller bara försvinna, jag är rädd att bli sårad.
6. ett av mina största intressen är mode, elin kling, lisa olsson och lina söderström är stora inspirationskällor!
7. jag har snart haft tandställning snart i två år och i april-maj så ska den ut, jag längtar!
8. för några somrar sen var jag och badade och halkade till på en sten och skar upp halva min underfot och fick sy flera stygn och gå på kryckor slutet av sommaren.
9. jag har vart kär en gång.
10. jag är inne på mitt tredje år utan godis och på mitt andra utan chips,ostbågar och allt åt det hållet!


småkult sådär

eftersom jag knappt berättar speciellt mycket om vem jag är som person här i bloggen så startar jag med detta så ni ska få en blick om hur jag är, och jag ska försöka uppdatera varje dag!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – En bild på min familj+ en liten beskrivning.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Planer för sommar 2011.
Dag 6 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 7 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 8 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 9 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 10 – Min första kärlek.
Dag 11 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 12 – Någonting jag ångrar.
Dag 13 – Innehållet i min väska.
Dag 14 – Vad jag åt idag.
Dag 15 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 16 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 17 – En låt som får mig att gråta.
Dag 18 – Vad jag har på mig idag.
Dag 19 – Min favorithögtid.
Dag 20 - Personer som har stor del i mitt hjärta.


RSS 2.0