jag älskar dig


du ger mig en trygghet som ingen annan. du får mig att må så jälva bra.
älskade underbara du, jamie.


30/8




heeelg



jag suger på att blogga just nu men så är det. bjuder på två bilder som talat för min helg. kräftskiva och andra trevliga festligheter. har även spelat match igår och vi vann med 7-2, syster min gjorde 6 av målen. inte lite stolt lillasyster dååååå! aja, det var min helg väldigt kortfattad. nyss tränat handboll och snart ska jag fixa mig sen krypa ner i sängen med min engelskabok, åhh<3333..

idagidagidag

hade galet skön sovmorgon i morse, började inte förnst tio och hade då bara en lektion innan lunch som var idrott, klagar icke! slutade runt tre och fixade och trixade lite grejor med flickorna. efter det åkte jag och natalie till coop, vi hittade världens smalaste gurkan osv, kult. har också hunnit med att äta godaste hemmagjorda ceasarsallad till middag och ta en powerwalk med linn på ca 8 km. rätt nöjd, fötterna och vaderna är rätt slut, skön känsla! nu sitter jag med ett stort juiceglass som är utblandat med vatten och is såååå J*VLA gott, looove it. snart: sääängen.


23/8

YESTERDAY: lagom skön sovmorgon, började tjugo i tio. slutade däremot fyra som kanske inte var lika nice. efter skolan hängde jag med natalie och linn. bellson kom också på besök efter ett tag. vi var barnvakt åt jenny, linns lillasyster. så linn stog som kock och lagade köttbullar och världens största mackaroner, kockade bara över en gång, wihoo! lite senare drog vi oss ner och kikade fotbollsmatch, blev apkallt, ringde mamma och åkte hem till värmen. var lite skönare i soffan med syster och mamma. te och hårdmacka satt inte fel det heller.


22/8

  • skola 08.45-15.25
  • cyklade hem i ÖSregnet
  • syster hämtade mig, åkte hem till mor
  • tränade handboll
  • sängen

tre bilder från min helg




bild 1, det regnade sådär konstant i 24 timmar från fredag till lördag, helt sick.
bild 2, middag på vita elefanten med världens bästa fotbollslag, vi hade en avslutningsmiddag för bästa liza som flyttar till växjö för att plugga, sorligt men sant..
bild 3, pimpade upp min smyckeshängare lite med några utvalda smycken, det blev nice.

19/8

igår fyllde min lilla daarling år. linnski blev hela 16 barre. vi firade henne med att gå ut och äta thaimat. det var nice, ute var det som att himmlen hade öppnat upp sig och slängt ner ett helt hav typ. helt sick vad det regna. lite senare på kvällen var vi hemma hos linnski och bara hade skoj. avslutade kvällen med att somna brevid bellson min!

isabelle&linn!


yesterday




something good can work and it can work for you









tyfft

  • skola hela dagen
  • kom hem vid fyra, dammsög hela huset
  • plockade ur diskmaskinen, även plockat i!
  • dammat mitt rum där det behövdes.
  • lagat pannbiffar,potatis och brunsås till mig och pappa.
  • nu: träning i ösregnet.

höööör ni????? jag har städat häcken av mig och lagat mat, jag är imponderad av mig själv faktiskt.


sleep tight!


goooood naaatt /en trött tjej efter sin första dag på gymnasiet, weei!

hair


kortare&mörkare, jag trivs

19.16

mina dagar utan bloggande har vart awesome. har hunnit med mycket tycker jag, fest, fotboll, vänner osv. fina grejer de! fotbollen var hur kul som helst vi vann med 9-0, kanske inte så konstigt att det är kul då..hehe. men det var asnice. orkar inte sitta och rabbla upp en massa saker om vad som hänt i min "spännande liv.." nu efter min första dag på gymnasiet ska jag ut ch gå och lätta lite på hjärtat med johanna, hon är så bra. bjuder också på lite bilder från när vi var hos daniel i lördags!


12-13 augusti

igår bestog min dag av degande i soffan hela dagen, lite skönt faktiskt. senare mot kvällen var det bara att rycka upp sig lite och cykla iväg upp till märtis och fira som fyllt 16 barre! hon hade bakat så sjukt mycket fina cupcakes osv, så fint&SÅÅ gott! kvällen bjöd även på en hel del andra knasigheter. slutade med att jag somnade med min saknade linnski som nyss kommit hem från öland där hon har bott hela sommaren. skönt att ha henne hemma! nu ska jag hoppa in i duschen och börja fräscha upp mig lite. ikväll blir det trevligheter med min älskade tjejer!




my day

  • lunchat med johanna&maria och fixat&trixat med annat.
  • fixat grejor till skolstarten med far min
  • tränat fotboll
  • ätit kräftor med far min
  • chekat på en av mina favofilmer, en galen dag i new york.
  • nuuu; GOD NATT

spets



blod är tjockare än vatten & jag kommer älska dig i all evighet


vi är del av samma låga
vi är svar på samma fråga

textextext

hon tänkte, varför ska hon låta dom som bara försöker livnära sig på att göra så andra mår sämre påverka henne. det var inte alls svårt för henne att inte lyssna när hon fick höra om skit hon hade slängt ut ur sin mun om hennes utseende, kläder, beteende, osv. när hon tror att hon mår bättre utav det får hon tro det, det kommer bara ikapp henne i längden. men när hon öppnade sin mun och började slänga skit om det som hade legat närmast hennes hjärta var det inte lätt längre. inte alls lika lätt att stänga av och inte lyssna. hon pratade som om hon hade vart där. som om hon trodde hon visste allt medans hon inte visste någongting. hon prtatade som om hon trodde att hon inte hade något hjärta, ett hjärta av sten och hon kunde ta vilken skit som helst. hon visste inte hur hon hade mått, hon visste ingenting alls. hon förstår inte än idag, hur såna som hon fungerar. ungefär som om skitsnack är syret i deras liv.

till skillnad från i skolan har jag aldrig tagit åt mig av vad någon har sagt om mig på senare tid, utan snarare använt påhoppen som energi för att bli ännu större, ännu duktigare och ännu starkare. det är som att slänga bensin på elden. kloka ord från en klok tjej, isabella löwengrip. jag ändra helt och hållet mina åsikter om henne efter jag hade läst hennes bok, det kändes som man blev en gnutta starkare efter man hade läst igenom den. hon framstår som en stark och smart tjej som inte tar någon skit.

såklart alla snackar skit någongång, det förstår jag också. men det finns en gräns, när man börjar prata högt om saker man inte vet någonting om, när man börjar såra människor mer än vad man förstår. men var stark och använd påhoppen som energi som isabella sa. låt dom kasta bensin på elden.


pouring rain

igår fyllde världens bästa år. min syster&bästa vän natalie, hela 18 barre... sick! så igår ägnade jag min dag åt att fixa det sista på presenten hon fick av mig, en tavla med bilder på oss två, blev sådär småtjusigt! sådär när klockan slog fem var jag hemma hos 18åringen och hjälpte till med maten osv, senare vid sju rullade dom andra brudarna in. vi åt grillat, pratade och bara hade det mysigt och trevligt. vaknade upp hos natalie imorse och nu är jag hemma. det spöregnar ute också, LOOOVE IT...... om en vecka börjar skolan också, ångest hej..

igååår

6/8






lite lugna bilder från i lördags, det får räcka för nu ska jag sooooova läänge

trött tjej

filmen var så rolig igår, jag dog ungefär. ni mååååste se den! men idag! idag har jag vart i stockholm med min syster och mamma, vi har kollat runt i affärer, hittade lite smått och gott som jag kanske langar upp på bloggen en annan dag om orken då finns! vi vandrade även vidare till gamla stan och åt glass med nygräddade vofflor vid vattnet, mys! sedan har jag ägnat min kväll åt att träfa fussball, min fötter är döda just nu efter allt vi gått idag och sedan träning på det. sängen känns rätt så lockade om man säger så, den ropar tom på mig... CIAO


mört

hade en awesome kväll igår. började med att jag och mina fina vänner var hemma hos johanna och åt tacos och hade det allmänt trevligt. senare på kvällen rullade det in lite mer folk och på tolvslaget var det lite blandat folk som stog och sjöng för älskade märtis som blev 16 barre! vi dansade och hade en mycket bra kväll som slutade lååångt in på natten. nu har jag sovit halva dagen. helt slut men nu är jag på g igen. jag slänger upp lite bilder senare. orken finns inte än men snart rullar jag och min far iväg till västerås och kollar på bio, baksmällan tvååå!

ännu en vacker dag

en lång och bra dag! vaknade av att pappa dunkade musik i hela huset och av att jag hade träningsvärk i hela kroppen.. dö kände jag ungefär. men palla mig upp fixade och trixade tills det var dags att bege sig upp för att hämta min vän johanna. sedan började färden mot det finaste badstället här i krokarna! vattnet, gaaah. galet vackert. så där har jag spenderat min dag. kom nyss hem från stan där jag har vart och käkat sushi med far min, niiiice. nu väntar jag på några tjejor som kommer sooon. ciao bella




kreativ, vavava



innan var den lite som en kort klänning, hade även halvlånga armar, trivs dubbelt så bra med den nu. nu väntas bara symaskinen som ska få fixa till det sita. fan nöjd med det jag gjort, niiiice

ju mera dom spottar på mig, detso snabbare kommer jag blomma..

..gaaah, dåligt bra låt. texten är helt klockren. men på tal om annat! träningen var jobbig, mycket spring för benen. men sånt som ger resultat så nu efteråt känns det fintfint. när jag kom hem har jag vart mycket kreativ om man tänker för att vara jag! har både fått upp en tavla och ett hjärta på väggen och gjort om en tröja som jag tröttnat på till ett ballt linne! sug på den vaaa. fast egentligen var det pappa som satte upp allt på väggen, men aja. jag var med en bit där på hörnet, hehe. slänger upp en bild på hur linnet blev laater, glömde såklart att ta på hur den såg ut innan, men ajaaa


my day

vaknade upp i mitt varma rum. dog av hetta men återuppstog! hehe, nej kanske inte direkt så, men sjukt varmt var det. rullade hem till natalie ganska snabbt och sedan rullade vi ut mot bresse som alla andra dagar. såå himla skönt att bara ligga i solen och njutaaa. like it!! nu ska jag trycka i nåt i min mage sen ska jag på fotbollsträning, ska blii så nice att få träfffa alla fotbollsgeeeks igen!

nattaaao påväg hem från bressebeach jao

texttext

sådär ja. efter träningen åkte jag ut på en tripp med agnes och johanna! vi gled runt i bilen medans agnes körde eftersom hon fick KÖÖRKOOORT idag, grattis bästa du! så vi drog upp till donken hängde där ett tag åt goda chikenbets. sååå nice. nu väntar jag på oliver och camilla som lär komma snart. dom slääääggar hos mig inatt. CIAO BELLA

en dag i augusti

ännu en strålade dag, wihooo! bresse hela dagen lång med linnsan, härligt värre. fetans jobbigt att cykla dit bara.. men nu sitter jag i min sköna soffa och väntar på att klockan ska bli åtta då det är dags för träning, niiice. har också lagat mat till mig själv då far min inte är hemma, vuxenpöäng till mig, såååjaaa!


23.53 & helt slut

nyss hemma efter filmmys med linnsan! först bar det såklart av till coopen för att inhandla lite smått och gått sen bar det upp till linnsans place där vi chekade film! eftersom hon fick bestämma så blev det never say never. har vart ganska kritisk till den om jag ska vara ärlig, men bättre än väntat, helt okej va! nu ska jag baraa sova, är helt slut efter rundan pappa drog ut mig på. men nu efteråt känns det så j*vla bra!

märta, om du läser det här så ser du vad som ligger till höger om jordgubbarna. heheh muuums!

tjue

ännu en fin dag. gårdagen kanske var lite soligare men det blev bresse idag igen! denna gång med natalie,linn,frida & sofia. vi fick några härliga timmar i solen. snart ska jag ut med far min och ta en springrunda och ikväll blir det förmodligen klsoter igen, men vi får se! men först nu ska jag dricka lite juice på min balkong, sååå nice.

apelsinjuice,is och lite vatten så den inte blir sådär äckligt tjock, gaaah vad gott.

nu, 00.22


nuuu: nachochips,tacosås&gräddfil,tangentbordet och jag. ibland älskar jag att vara helt ensam och bara få skriva.


sol, älskade sol

underbara dag. det var helt klarblått och solen sken när jag och jamie vaknade imorse. vi drog oss ut mot bresse och låg där och njöt av solen i några timmar tills molnen rulallade in. då vi åkte in mot stan och satte oss på utesarvering och åt en sallad. även henke, vår gamla idrottslärare kom förbi och fick en lång och trevlig pratstund med han, världens bästa lärare! har också hunnit med att haft picknik med märtis, johanna och bellson. vi blev kvar i klosterparken i ca fyra timmat, galet mys. fick även finbesök av agnes och johanna, så trevligt så! det var min dag i lite kort beskrivning sådär. imorgon hoppas jag på lika bra väder, då blir det bressebeach igeeeeen!




RSS 2.0