ett år tillbaks, nästan





ojojojojoj, hittade en bunt med bilder sen åttan, fet med ballt.. jag gör pussmunnar på alla bilder också.. tror det beror på rällsen, den gömmer sig helst på bilderna, men kolla baaa på sista, weeeeeeei!

i skolan,


vi sitter i skolan och bara lever. fejjan är ruuuuligt också, h3h3h3h3h

grattis världens bästa, simon♥


bara för att min snygge brooor har namnsdag idag, wihooo!


du&jag


after theeee schoool rullar jag hem mot camilla. stannar där natten lång, myspys med en av mina finaste vänner, kan icke bli bättre. love u millsan


från hjärtat

vissa veckor är jobbigare än andra,
vissa dagar är jobbigare än andra,
vissa timmar är jobbigare än andra,
vissa minuter är jobbigare än andra.
...
just den här veckan,
den här dagen,
den här timmen,
den här minuten. började tankarna rulla, tårarna kommer från ingenstans.
tiden rinner iväg i full fart. men saknaden av dig minskar aldrig, den fins alltid där, alltid lika stor.

jag saknar dig så jävla mycket gösta, om det bara fanns en väg hem igen.

.


kom heeeeem

FELICIA THORSEN, KOM HEM NU. jag saknar min hamster såååå jeeeevla mycket.

bellsan&majson


hehehhe, sooon ska vi gå vidare till en vän, såkallad camilla. det ska bli kult!
ha en bra lördag finingar.

det är vitt ute i oktober, herregud

det är snö ute, det snöar ute. det är hemskt, jag mår dåligt av snö, jag hatar kylan. okej, om jag ska säga något bra utav det hela så är det ju att när vintern kommer så kan man glida fram på skidorna, det är grymt. juste julafton&nyår är grymt också. men kylan, baaaaaaaajs

tja gott folk

tjabaaaa, jag tror jag klarade tyskan, sköööönt. när jag kom hem hade skolfotorna kommit hem i brevlådan också, ser ut som jag har mega stora kinder, annars duger dom, plus att jag borde ha klippt och färgat mitt hår innan fotorna togs, men ajaaaa. eller klassfotot ser man lite halft knasig ut men spelar roooooll. jag har prov imorgon, två prov nästa vecka och en redovisning och tyskaläxa nästa vecka också, så tjaaa plugg!

sådär såg majsen ut på skolfotot, hehe

för tidigt, nästan

god morgon, måste slänga in ett snabbt inlägg nu, är hos mor så åker buss så måste börja vandra mot den sooon. sjukt att jag sitter här vig bloggen såhär tidigt framför fejjan, hehe busigt ju. har tom tagit bild på vad jag har på mig idag, woho!
p.s jag har muntligt prov i tyska idag, hoppas det inte går helt åt skogen..

JAAA, den är tagen med mobilkamera

bara försvinn


jag blir så dum av dig, fööööörsvinn ur mina tankar, ut ur mitt huvuder, booort! du är inte bra för fem öre, inte alls bra för mig, inte alls.

http://lisaplace.devote.se/


alltså man får banne mig dåligt självförtroende gånger 100000 när man ser denna bild... fan vad snyyyyyggt!

h3h3

jag vet. jag suger på att blogga, men vem bryr sig???????? aldrig att jag bloggar sönder på en helg då man kan vara ute och ha kul, biiiig no. idag gjorde jag prov, jag hade inte pluggat alls men det gick helt ok ändå, tuuur för mig alllltssåååå.

jag är stolt, över dig

satt och tänkte lite. tänkte på min syster, hon är fan nog den starkaste jag känner. att se allt förändras så snabbt, bara på en dag. att se sin syster förändras på en dag, det gjorde ont. men hon var stark, och nu är det hon som står som vinnare. jag ser upp till dig emma sofia eklund.

ringar och sånt



..& nej, den turkosa ringen kommer från hm, medans den silvriga/svarta ringen som liknar en indian kommer från jc, såååå nu vet ni! höres!

p.s det är kult när ni kommenterar, det gör allt lite ruuuligare

laan fifan


LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN MED idzor,bellzor&majzor


sov gooooott

ligger som en död firre i sängen. har inte pluggat någonting idag fast jag borde, icke bra. träningen var okej, och imorgon lär jag plugga som aldrig förr om jag ska ha bra betyg på provet, åh vad jag älskar skolan♥♥♥♥

lite random bild sådär


.

lilla, lilla, enköping..

lalala

jag måste få g på engelska provet, mååååååååste. jag ska hoppas tills jag får tillbaks provet.. iallfall, det är svinkallt ute, jag dör nästan påvägen till skolan och hem, hemvägen har bara uppförsbackar plus att det är apkallt, inte kult. nu borde jag plugga tills tyskaprovet på torsdag, ska bara hitta orken.

hahha, det är min och matildas "att göra" lista som jag hittade i mitt skåp idag, den är grym. sådär störd


idag, någon dag i oktober

för det första, jag har engelskaprov idag, jag behöver all lycka i världen, så håll tummen för mig är ni snälla. annars, jag tror jag har gått i sömnen inatt, stolen på rummet stog helt knas, kläder var uttagna från garderoben, osv, lite läskigt sådär. snart ska jag bajjka ner mot skolan. ikväll är det träning, vi höööres!

maja toooday


god natt

har gått i skolan. har vart med min till min solstråle en sista gång innan hon åker till thailand, åker bort från mig i två veckor..vill inte tänka tanken helst. sen har jag vart ute och gått och pluggat. kult. orkar inte skriva mer. bye

tjuvitt på hur majs ser ut idag


har egentligen inte tiiiiiiiiiiiiiiid, måste rusa ooch borsta gaddarna och bajjka till skuuuulan! ciao

ett ögonblick från igår, fångat på bild


vi baaaaaaaaaaaaah köööööööööööör!
du är bäst jamie.


isabelle♥frida♥maja



det blev... galet

mörkt


det är mörkt ute, det är mörkt på mitt rum, det är möörkt. vet inte om jag är glad eller arg, visste inte vad jag ville. nu ska jag skita i allt och lägga all energi på att det är fredag idag, och lööördag imogon, helg,helg och helg, jag älskar helg.

alvin och gänget, bästa på hela dagen

ligger i sängen och kollar på alvin och gänger och har käkat majs, übergott. är mör som få så efter träningen och efter filmen ska jag sooooooova.
sussa gott allihoppa!

jag och matilda in thaaa schooool, jag tycker om dig såå min lilla tös. 
och kolla bara, ser ni hur kort mitt hår är, jisses!

apdag

alla jävla dåliga ord som finns vill jag skrika ut nu. det gick rent ut sagt piss på orienteringen, det öste ner regn hela hela tiden, blev blöt överallt och var illröd och fick jäkla kliandes utslag på kroppen..  fick sämsta tiden pga en kontroll, döööööda mig. jag är jättemör också, och nu ska jag träna, åhhhhhhh vad kul!! baaaaaaaaaaajs

när jag kommer hem ska jag kolla på alvin och gänger, jag längtar apmycket.

orientering och regn, jag älskart......

tjaba tjena! idag fyller min låtsasbror hela 18 år, så vi börjar säga grattis till emil i det här inlägget! jag var uppe lite tidigare idag och sjöng osv för emil, nu sitter jag här som alla andra dagar och ska snart borsta gaddarna. jag har också tagit bild på hur jag ser ut idag, gryyyymt! plus, att idag har jag orientering, ni vet den där sista gången när dom tar tid och allt så man blir hypernervös och allt? usch, det regnar också. jag tycker inte om det här..
vi höres när jag är hemma, ciaaaaaaaao

ringde morfar nyss och frågade sådär lite snällt om inte han kunde hämta mig och köra mig till skolan eftersom regnet öser ner, så om cirkus 20 min kommer världens bästa morfar och kör mig, han är bäääst!


åhhhhhhhhhhh

något har blivet helt knas. hela min inspirationsmapp är borta, är ledsen så ska börja med en ny nu, bajs


läget just nu

sådär. har ätit ungspannkaka nyss, herregud vad gott det var, mumma. åt kanelknäckebröd också, det var nästan godare. har även vart i bålsta på upplandsträning, gick sådär. nu vill jag bara ha helg, helg,helg,heeeeeeeeeeeelg! plus att imorgon fyller min låtsasbror 18 år, förstår ni? 18 hela år, vuxen typ. sjukt.
nu ska jag springa in i duschen, weeei

hahah, snyggmaja.. tar ju i för livet


en vanlig dag, i oktober

jag är trött. hade världens bästa dröm innan jag vaknade, väckarklockan förstörde allt, förstörde också att jag inte ens kommer ihåg vad drömmen handlade om, bara att den var grym..knas. ja, god morgon annars. som vanligt ska jag gå och borsta mina gaddar snart sedan blir det skooooolan. rätt skön dag, slutar kl fyra men lektionerna idag är rätt okej, sen ska jag med jamie och sedan ikväll blir det handboll, men vi höres! ciaaaaaaaaaaaao
p.s jag har världens tyngsta väska idag som jag ska ha med hela vägen till skolan på bajjken min, håll tummarna att jag inte välter på vägen är ni snälla.♥

cirkus fem minuter sen


du, bara du

kiss me all night, don't ever let me go,
I will never be the same,
if we ever meet again.

mitt hår är mörkt och jättekort

ska kanske krypa ner i sängen. jag har tränat handboll idag igen, det var rolgast på länge, nu är det kul igen, det känns bra. har faktiskt lovat att ni ska få se en bättre bild på håret så langar jag upp en nu, det är knas, inte fin, men orkar inte bry mig tillräckligt mycket.
sovgott.


.

sitter här med min underbara, min germany♥


god morgon


halvkass bild, tagen nyss. kolla mitt hååååååååååååååår, kortkortkort, mörktmörktmörkt. det är apkort. toffsen blir megaliten också. jag är ovan, men vafan, ni får se bättre bild på det sooooon. jag är nöjd, faktiskt. nu blir det thaaaa schooool, ciao! JUSTE, jag har aldrig rosa på mig och idag satte jag på mig en rosa kofta, vad har hänt med mig? ooooovant!

jag behöver dig


jag vill att du ska komma hem, nu.

turkiet 10







tjaba polarn

tjaba. har haft fullt upp idag. tandläkaren,skolan,fixa och trixa en del. kan säga att det är kortkortkort och mörktmörktmörkt. hehe,nu ligger jag i mina kära säng och har världens mensvärk också, jag älskar mensvärk, inte.

kolla bara på min nya väska, är den inte vacker? den är sådär knas, vi passar bra ihop.


vad är det för datum idag?

god moooorgon.

snart ska jag bajjka ner till skolan, har inte vart där på en hel vecka och nu ska jag tillbaks, blääää. plugg,plugg&plugg. jag älskart!!! så kanske det inte direkt låter. juste, ska till min kära tandläkare senare idag så nu ska jag gå och borsta tänder lite extra noga, juste klaga in på bilden nedanför, jag älskar inte min mobilkamera..


liten tjuvtitt på hur majsen ser ut idaaaag

hahaha

har haft en underbar vecka, och nu är jag på svensk mark igen. ni kommer få se bilder när jag har orken.

hahhaa, kolla vad min lilla tönt gjorde till mig? hon kan bara vara den sötaste. felicia, i looooove you


RSS 2.0