måndag

måndag. måndag betyder ny vecka, börja om på nytt på nåt sätt. jag behöver börja om på nytt och sluta tänka på hur du tänker och hur man kan vara så äckligt självisk och enbart bara tänka på sig själv, jag mår dåligt av att bara tänka tanken..men jaja, det är mycket som snurrar runt i mitt lilla huvud just nu, vi hoppas det minskas med tiden.
snart kommer linn hit så ska vi kolla top model, sen måste jag plugga också. mys! om man tänker bort det där pluggandet förstås.

hoppas ni alla har det fint!


08.11

så äckligt själviskt

21.59


tack för du alltid finns vid min sida.
du är världens bästa och jag älskar dig mer än något annat, min pappa


KOMSI


EFTERLYSER MITT LINNE PÅ BILDEN OVAN, KOM HEEEEEEEEEEEEM!
SAKNAR DET SOM RACKARNS


lala

wiho! nu har vi internet hos far min, grejjtens alltså!! känns grymt, annars har jag spelat handboll ikväll.. vi spelade inte bra och förlorade med en boll, alltid lika surt.. men imorgon är det två nya matcher en med damerna och en med a-flick så det är bara att tagga om! annars så ligger jag här i min ensamhet i min säng och lyssnar på lite musik, lite halvt okej sådär! aja, hoppas alla där har haft en fin fredag såhär långt. puss


skuulan


jag&gabbi juuust nu, vi ba chillar i skolan och hare gött, älskar denna chey!

för en lång lång tid

tjalalalla
har inte bloggat på en lång tid men har vart hos far min och vi har inte fått vårat internet till vårat nya hus än så det är anledningen. men nu är jag hemma hos bellsan så passade på att slänga in ett inlägg. ikväll ska jag träna handbuull, nääääääjs! och imorgon är det fredag, wihoooo!!!
knas chey, men jag leeever

today


knästrumpor, blå skjorta, ringar, armband, nu; skuuulan

18.00

skönt som bara den att denna skoldag är över, tisdagar ligger mig inte närmast om hjärtat, bläääääääää.. engelskaprovet gick okej tror jag, men vi får se. annars  hade jag två timmars no idag, knappt att man klarar det, galet tråkigt. men nu är jag hemma, och pluggar igen.. tyska den här gången. men det går icke bra, är för hungrig och ikväll är det sverige som spelar igen, men typiskt har jag träning just den tiden, det är tuuufft ju

blä, tisdag


hmm. kvajen har jag köpt kanske i maj? och jag har användt den en gång.. inte okej alltså, idag får det följa med till skolan, wihuuu.
p.s jag hatar tisdagar, jag har engelskaprov idag också, jndskfksd... så känns det.

fnjkdsf

80 glosor!!! fattar ni, 80 j*vla glosor.. en vecka efter skolan har börjat! jag blir galen, brb DAMP

14.49

sådär ja. då var skoldagen klar för idag, näääjs juu. veckorna går så sjukt snabbt nu för tiden, galet. aja, ganska skön dag eftersom jag slutar kl två. sen tog jag bussen hem till mor. när jag sätter mig vad datorn när jag kommer hem sen jag min fina tavla som hänger på väggen ovanför. den finaste tavlan jag har. den är kärlek. nu måste jag plugga engelska, usch. engelska är fan inte min grej..


en del av min fina tavla som jag fick i julklapp av germany, hon är bäst


måååndag


fin småny tröja som slank på idag


weei

muuuuums. jag och bellsan min har bakat chokladbollar med oboy istället för kakao, sjuuukt himelskt gott!

19.46

har nyss tittat klart på handbollen! sverige i mitt hjärta, åhhh! snart ska vi käka lite tacos, sen får vi se vad kvällen bjuder på. kyss å hej
right now

just nu

här sitter jag. hemma hos bellsan och väntar på att hon ska komma hem. matchen imorse var helt okej. vi förlorade tyvärr med tre bollar. lite surt, menmen! aja sen har jag lunchat med mamma,mormor&morfar, mysss. sen har jag kollat på handboll och nu sitter jag här i min ensamhet och väääntar. vi hörs!

handboll

nu är jag hemma. har vart och spelat handbollsmatch med juniorerna! sjukt kul, vi vann och det gick riktigt bra för min del. skotten blev bra idag och det blev som det skulle, gryyyymt. så nu sitter jag framför tven med mor. kollar på pluto, jag tycker inte ens om pluto.. men bättre än nyheterna iallafall! aja, imorgon ska jag upp tidigt för att spela en till handbollsmatch, tagggaaa!


min dag i bilder




min klass åkte lite pulka på dom två sista lektionerna, nääjs


natti

har precis kommit ut ur duschen, sköönt! träningen idag var också skön, känns bra sådär nu efteråt. nu ska jag nog bädda ner mig själv i min kära säng och läsa min solo som slank ner i brelådan idag. glad chey
sov gott människor

knas


knästrumpor. leggings. vit transparent skjorta. smycken.

tråk

tjaba. idag har jag gått i skolan, inte så kult.. men vad gör man. när jag kom hem har jag vart lite med millsan, lite chill sådär. nu har jag nyss käkat och ska snart kolla på halv åtta hos mig, bra tv juuuuu!

idag är jag blå


22.03

mör. hade match i söndags. gymmade igår. tränade handboll idag. nu är majsan en trött chey. annars är det fint. skolan var inte dagens höjdpunkt fick reda på när alla nationellaprov ska skrivas osv..döda mig. så kändes det, imorse vaknade jag av mig själv halv sju... inte okej, när man kan sova till halv åtta. men örat gjorde ont och lät så vad gör man. har kollat upp det idag och det var ingen större fara, sköönt. nu har jag nyss duschat och sitter och äter min lättfil och goda flingor, dom vita sakerna är godast. muums

22.19

nu sitter jag hemma hos mormor och morfar. skönt, dom bor brevid min skola kan man säga, så imorgon kan jag sova ut, yeeah. det gick okej på gymmet, det var skönt iallafall. annars ikväll har jag vart med patrik, slapp framför tven osv, skööönt. snart blir det sängen och tvinga sig till sömns.. skolan imorgon.. bajs

14.56

nu åker jag iväg och gymmar med camilla och matilda. fan, har inte tränat på ett bra tag nu.. maja goes fat, nej nu blir det ändring på det! vi höres, kyss


lars winnerbäck-kom änglar


sådär! det är det som står på min vägg som frågan var. jag fick det av mamma och pappa julen 09.
jag har dom bästa föräldrarna i hela världen, sjukt hur mycket jag älskar dom

en del av mig

nu ska jag hoppa ner i min mjuka säng som visas på bilden ovanför, tänkte eftersom jag aldrig visar bilder på hur jag  bor osv så kunde jag slänga upp en bild på en liten del av rummet, haha helt ointressant men aja, nu ska jag kolla bombay dreams, hittade filmen idag när jag och far packade, wihooo!


.

rädslan att göra ett fel
att det skulle kosta den vänskapen vi delar idag
den tanken skrämmer mig, för jag vill inte förlora dig


my day

nu är jag trött. har packat ner hela mitt rum och hjälpt pappa med allt annat och huset är inte litet så det har tagit sin tid. plus att nu har jag kommit hem till mor min och packat upp alla kläder jag har och allt som var hemma hos pappa som jag behöver här. så ikväll blir det film, näääjs! hungrig som en apa är jag också, har bara hunnit trycka i mig två rostmackor idag, det känns. så nu ska jag vänta på maten sen kika lite film, mys!


en smygtitt på min balla dataväska som jag fick i julklapp, jag tokälskar den


packa var det ja

packa.packa.packa. håller på att packa ner hela mitt rum, börjadre vid ett och det tar aldrig slut. tänk att jag flyttar snart, det har riktigt aldrig känts så på riktigt, utan bara något man pratat om, men på lördag, då flyttar vi, det kommer blir bra, det är jag säker på. jiiisssses, nu ska jag gå och fortsätta packa , ciao

just nu

sitter hemma hos mor min. det var ett tag sen jag var här nu. skönt, lite närhet av min älskade mor! annars så har jag vart med mamma nästan hela dagen. har vart med camilla,matilda,märta & johanna en stund nu på kvällen. vi pratade om massa skojsiga grejor som verkligen behövdes pratas ut om, hehe. snart ska jag hoppa i sängen och sova lite. har vart uppe så sent dom senaste kvällerna och gått upp vid ett på dagen, det funkar icke alltsåååå!

måste bara slänga upp lite inspiration
lixom är hon ball eller är hon ball? åhh, jisses. det röda håret, smyckerna, håret. det är rätt, hela hon är så jäääävla rätt.

19.27

sitter just nu hemma hos bellsan. legat och degaat tokmycket hela dagen. nu har vi precis klätt på oss och lite sådär. ikväll kanske vi lunkar ner och kikar bio, vi får se. tjoooohooo gott folk!

fanta


tre fantor,
tre tjejor,
mattis,majs,mills.
satt uppe till klockan slog tre inatt och drack fanta och pratade en massa skit. loveu


17.54

åker ner till felicia och stannar där över natten. tjarååå

chatt med mor min



"vi kollar på mamma mia och typ chillar ;)", haha min mor är lite småruulig sådär

lite nyår




RSS 2.0