vart inlagg

hej. jag har det grejjt har. sol och varme, gaaah! hejda

p.s jag saknar dig pappa.


jag trivs en aning battre nu

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaba! det ar sa grym skont att vara borta fran allt och alla. jag trivs sa bra har! idag har det vart sol hela dagen lang och vi har bara legat och solat. nu ar klcokan lite over sex och det ar 31 grader ute, forstar ni hur varmt det har vart idag! sjuuuukt bra! nu vet ni att jag iallfall lever och trvis med livet, ciao!

om några timmar är jag påväg till värmen

helgen har inte vart som alla andra helger. mycket bra, lite mindre bra. kom hem för en stund sen från en myskväll med brudarna, ni är klockrena! klockan halv 11 imorgon bitti sitter jag på planet påväg mot turkiet och där stannar jag i en vecka, skulle kunna stanna där förevigt just nu. men, det kommer bli få inlägg kommande vecka, men vem bryr sig.

thailand, januari 10


natti

imorgon är det fredag. som jag har längtat, har pluggat hela jeeevla veckan känns det som. imorgon är det, det sista förhöret, sen är det helg. och då ska alla bekymmer flyga iväg för en dag. och på söndag åker jag iväg, bort från allt och alla till värmen. kan inte bli bättre, jag behöver bara komma bort. men först ska jag ha grymt kul med min fina vän imorgon, det ska bli en kväll vi sent ska glömma.

godnatt finisar

majs♥germany


billions of people in the world and sometimes all you need is one

my day


21.34

här sitter jag och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt.

finns inte mycket att säga, raden ovanför säger det mesta.


face down in the dirt

skulle vilja lägga mig ner på golvet och bara skrika, bara skrika ut allt. det är fan inte lätt när det är svårt.

jag ska drömma mig iväg till en annan värld, en värld utan bekymmer. godnatt


camillsi


glömde ju slänga upp denna bild som jag tog på sötnosen påvägen hem, hur söööööööt?

zebra

prov,prov,förhör. där var min dag. juste, massa lektioner får vi inte glömma. skolan tar kål på mig, har haft kemi,fysik prov idag, matteprov idag och 35 engelskaglosor. det gick okej tror jag. vi hoppas på det bästa. nu har jag bara ett förhör kvar denna vecka, skönt. annars så har det inte hänt mycket i mitt liv, det går lite tungt just nu, men på söndag åker jag till värmen, bort från allt.

som ni ser, idag var jag zeeeebrig

puss och kram

tjuuue alla glada, och inte glada.
kan inte påstå att jag är så glad just nu, det flyter inte på alls för min del.. imorgon har jag massa prov och läxförhör. har åkt hem till mor idag och hara pluggat och kramat om henne. hoppas det går bra imorgon, jag skulle behöva det känner jag. ja, just nu sitter jag och knaprar på ett knäckebröd som smakar kanel, sjuk gott.


om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

kärlek, syskonkärlek

en kärlek som slår allt, jag kommer aldrig lämna din sida


plugg,plugg&plugg

jag hatar uppförsbackar. ärligt talat, jag dör påvägen hem. varför ska just min skola ligga på andra sidan jordklotet? jobbigt läge, jobbigt är det också att jag hade so redovisning idag, matteprov imoron, noprov imorgon, 35 engelska glosor imorgon och so förhör på fredag, det är banne mig JOBBIGT läge..antar att det bara är att plugga och köra på nu eftersom på söndag åker jag till turkiet, ska bli så skönt att komma iväg från allt. grymt skönt faktiskt. nej nu ska jag plugga, vet inte ens om jag har tid att träna ikväll pga allt plugg..muppigt

halvfula bilder på hur jag såg ut idag, ciaoooooooo

.


vad ska jag gööööra?


isabelle har nyss åkt hem så nu ligger i min kära säng med massa kuddar plus min munktröja med luvan på och känner mig sådär smått ball.. nejdå. men iallfall ligger jag och funderar på om jag vågar klippa av mitt hår en bit och färga det mörkt, så som jag hade förut. känns lite tråkigt med ljust hår nu när det börjar gå mot höst och vinter. och när man ser alla med sådär snyggt mörktbrunt hår, precis den där färgen innan svart så blir jag en aning frästad att färga tillbaks till så jag hade innan våren.


mör som få

fyfan, är grymt mör. har ont i rumpan, låren, axlarna och.. ja, hela kroppen med andra ord. vi har tränat och haft teori i 15 timmar, det säger en hel del att man blir mör. och imorgon är det skola och jag har världens jobbigaste vecka framför mig, jag orkar orkar orkar inte. åhhhh. det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga mig i soffan och äta en sallad från wickmans, finns inget godare. juste, sista matchen på lägret.. har aldrig spelat så dåligt, är besviken på mig själv, aja. snart ska jag se till att isabelle kommer hit, vi ska kolla film. alvin och gänget i mitt hjärta.

let's gooooo!


sådär ja. sådär såg jag ut idag in thaaa schoool. vi hade orientering direkt på morgonen, jag är inte direkt den som hoppar av glädje när man får höra av vi ska ut i skogen med en karta i handen, inte alls.. men idag gick det rätt så bra, jag är nööjd. hade också kortdag idag, slutade två och nu när jag kom hem har jag packat och är inte färdig än. tror också det här blir det sista inlägget för helgen, för idag börjar elit lägret med handbollen tills på söndag. men det är på hemmaplan, så det känns skönt. önska mig  lycka till, nu köööör vi!

ha en fin helg allihoppa♥

du är bäst, tove


bara för jag nöter denna låt. så jäääävla gryyyyyyyyyyyyyym! plus med  familjen remix, kan inte bli bättre, åhh!
nu roppar sängen på mig, GOD NATT


när himlen var blå

blev inget bloggande igår, jag har haft bättre dagar om man säger så. iallfall. bara för jag var så dålig igår så ska jag slänga upp ett par bilder på vad jag hade på mig här om dagen. juste, när jag cyklade hem mötte jag en kannin som var ute på vandring helt själv.. weird. annars består mina dagar av plugg,plugg och träningar..snart ska jag trycka i mig något senare träna fussball, vi höres efter!





sommar 2010









ja, eftersom jag knappt bloggade på hela sommarlovet så får ni nu se lite bilder, fast de här är bara en liten del av allt, menmen, here you go!

19:31

plugg,plugg och plugg. so redovisning imorgon eller på fredag, tyskaförhör på torsdag, matteläxa tills på fredag, noprov på tisdag, matteprov på onsdag nästa vecka, soprov på fredag nästavecka, plus matte&tyska läxor.. snälla, döda mig? blääääääääää. blä är också att det spöregna när jag cykla hem från skolan, och jag såg ut som en blöt hund när jag kom innanför dörren, bra dag. nu har jag nyss käkat och insett att jag fått en crush på knäckebröd, finns banne mig inget godare, eller kanske, men det är grymt gott. nej nu ska jag fortsätta plugga, yeeeeees!..


god morgon

god mooorning! idag väntar en lång tråkig skoldag, tisdag kan ju bara vara med tråkigaste skoldagen, bara massa massa tråkiga lektioner. aja, snart ska jag ta bajjeken och cykla vidare till skolan. juste, har inte borstat tänderna än, nu måste jag rusa!

hoppas ni får en bra dag!

style by tyra



om hon har lyckats, kolla bara. hur snyggt? designa sina egna smycken skulle ju vara en aning ballt!

aja, snart ska jag sussa. natti natti.


just nu

sittandes i min mysiga säng med pyjamas nyduschad efter en grym träning, finns knappt någon bättre känsla. och nu är alla kläder osv uppackat eftersom jag är hos far nu, skönt värre! har suttit här nu i cirkus fem minuter och funderat på vad jag mer ska skriva.. men jag kan inte komma på nåt. så ja, nu ska jag fortsätta kolla runt på bloggar och kläder, lite kul sådär. ciaoooo


green


jag tror jag vill ha en grön jacka, frågan är bara vilken?

today i wear this

nyss kommit hem från skolan. ganska lugn dag, slutade klockan 2, jag gillart. det har vart en rätt okej dag än så länge. min engelska lärare valde att flytta fram mina 1000 engelskaglosor tills nästa vecka, jag dog av lycka, ja typ så. fick också reda på att jag har en redovisning tills onsdag eller fredag.. inte lika kul, lite stressande sådär, aja ikväll är det träning, gryyyyyymt.
p.s min fina vän gabbi är i london och jag är grymt avundsjuk på henne.. och jag saknar henne, när hon kommer hem ska jag ge henne en lååång kram. d.s






engelska, inte min grej


det där är två av alla mina tusen engelskaglosor som jag har tills på tisdag.. jag orkar inte. jag vet inte ens vad hängivenhet betyder på svenska?!?! åhhh, döda mig.

hehe

snart börjar nedräkningen juuuu! om 27 minuter börjar ensam mamma söker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! om jag har längtat

komsi komsi


en snyggig outfit från monki, sååå grymt.
..nej, nu måste jag börja plugga, MÅSTE.


massa tråkig text

har nyss kommit hem. igår räddade min kära vän mig från en tråkig lördagskväll hemma framför datorn. så där vid åtta åkte jag hem till felicia, vi gick ut och promenerade en bit, kollade på film osv. efter halva filmen slockna vi båda. idag har jag kollat på hennes match, och senare åkte jag och johanna ner på stan och tog en sallad på wickmans och prata en massa skit, en runda på stan han vi också med, mys! nu väntar en massa plugg, jag är sååå jävla taggad!!!! fast ne.

hjärta

med dig är jag lycklig, men dig mår jag så jävla bra.


den är där den hör hemma


juuuuste! visa min skjorta måste jag ju göra. jag trivs i den. jag satte tom på mig den nu när jag skulle städa hela mitt rum. hehe, den är mys.

nu bah kööör vi


dom behövdes verkligen, på fredag håller vi tummarna och köööör


början av min dag

tjoho! idag har jag vart och inhandlat ett par nya handbollsskor, eller rättare sagt har mor min inhandlat dom åt mig. dom behövdes, på fredag är det elitläger med handbollen, så det var nödvändigt. jag köpte även en skjorta till mig själv, kände att jag behövde den, den såg ensam ut så den fick följa med mig hem. juste! jag har försökt lära mig käka sushi idag, jag åt iallfall 6 bitar. inte illa! men det var väl okej, inte mer än okej.. finns massvis med annat man kan äta som är godare, men hur ballt ser det inte ut att sitta och äta sushi dåå? så en dag, då ska jag tom kunna äta med sushipinnar, det är mitt mål typ.


suuuuuuuuuuuuuuushiii


sovasovasova

trött som få. så nu hoppar jag in under mitt täcke och sover. ska sova hos syster min, hon är det bästa jag har.

sov gott och dröm sött, riktigt sött så hörs vi imorgon.


23:13


sometimes it's okey to not be okey


my daaay

snuvig, halsen svider, trött som få, hade orientering direkt på morgonen, blev ful på skolfotot, orkade ingenting, gick hem från skolan.

underbara fredag!

en mör majs.


hehe


hej, vi heter maja & jamie och vi äger hela världen..
..eller det är iallfall vad vi tror på denna bild, haha. stööört

.


kom till mamma

majs och germany

förutom min hals, min näsa, och att jag känner mig så trött som aldrig förr. så har det vart en bra dag, för mitt lilla hjärta är äntligen tillbaks till skolan. du får inte vara sjuk sådär länge, jag behöööver dig.



bläbläblä

min förkylning och min hals kan ju bara gå och dö............

sådär ja

tja sverige!!! hur är läget dåå? bra eller, typ bäst kanske? nu när himlen är rosa och grabbarna lirar fussball?
nej då, lite smått ironi där. jag sitter hos camilla, vi har bakat scones, smarrens




vi leker med camen och lyssnar på I'm in miami bitch.


google översätt = räddaren i nöden

tack gud, för du skapade google översätt.

tre ögonblick, fast på bild




hehe, lite bilder som skulle upp förra veckan, men orken ska ju finnas också. aja, nu är dom uppe iallfall. idag har jag gått i skolan, fikat med min isabelle, sen klassmöte knasgrej. nu har jag kollat fotboll och sådär.. juste har köpt knäckebröd som smakar kanelbulle, grymt.

min helg




kräftskiva, träffa massvis med folk, umgåtts med mina fina vänner. det har min helg bestått av. nu ska jag ut och gå. vi höres

rätt så ballt juu


om jag får säga det själv.. oj vad grymma vi är på att dansa camilla!


cooold

igårnatt.. höll jag på att dö. dö av kyla. jag somnade i min kära sovsäck med en tröja. vaknade av att jag hackade tänder och höll på att dö. jag överlevde pga mina mjukisbyxor, munktröjan, mössan, halsduken, strumporna och min kära vän gabbi! nästan den värsta natten i mitt liv, har aldrig frusit så mycket! indiantält är inte min grej alltså..







ojojoj, massa bilder. framsteg! iallfall lite bilder från gårdagen, myyyspys.


RSS 2.0